Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Gyurcsány Ferenc is beszállt a prolisági versenybe?

Figyelt kérdés

A Jakab peti álltal elkezdett prolisági versenybe beszállt feri is.

[link]

[link]

[link]

A kis feri családja olyan szegény volt hogy a tejfölösdoboz volt feléjük az ételhordó,amiben csirkepaprikást tároltak.

[link]

[link]

Mi a véleményetek a prolisági verseny jelen állásáról?

2021. márc. 2. 16:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Még egyszer mondom, nem vagyok ellenzéki.. Egyébként te kezdted el a 444-es proli szálat. De nem teljesen értem hogy 2021-ben mi jót lát még mindig a fideszben. Nem tűnsz a krumplival megvásárolható embernek, mondj már egy két érvet mellettük, mivel nem értem hogy hogy nem látja valaki ami itt folyik. (most jön a gyurcsány?)
2021. ápr. 28. 09:36
 22/22 anonim ***** válasza:

#21. Szerintem a Fidesz-szavazók zöme számára sem kérdés, hogy a Fidesznél lehetne jobb, ellenben az sem - és ezt már valamiért nem hajlandóak tudomásul venni az ellenzéki oldalon - hogy a DK-MSZP-Momentum-Jobbik szivárványkoalíciónál (sokak szerint moslékkoalíció) azért Európaszerte is kihívás gyengébb eresztést találni. Le lehet váltani a Fideszt, de nem lehet BÁRKIRE leváltani. Ez a legfontosabb szempont, és szerintem egyáltalán nem érthetetlen, ha valaki akár szimplán a kisebbik rossz elv mentén voksol Orbánékra. Hogy amúgy mennyi dolgot lehet találni a jelenlegi kormány működésében, amivel a szavazóik egyet tudnak érteni, azt talán nem kezdeném el felsorolni. Viszont rákereshetsz itt a gyakorin is, volt nemrég olyan kérdés, ami alatt hosszan sorolták a Fidesz szavazói, hogy mely dolgok szimpatikusak nekik a kormányban. De még ha nem is kezdünk belemenni az egykulcsos SZJA-ba, a családtámogatási rendszerbe vagy a külpolitikába, a mai napok eseményei jól példázzák egyebek mellett azt, hogy hol tartanánk a járvány leküzdésével, ha az az ellenzék lenne most hatalmon, ami az EU-vezetést hű alattvalóként követve fülét-farkát behúzva lapítana és egy dózist nem mert volna rendelni az amúgy engedélyezett és biztonságos "antidemokratikus keleti" vakcinákból. Ezzel szemben még a rengeteg vakcinaellenes honfitársunk ellenére is toronymagasan az elsők vagyunk átoltottságban a komplett Unióban, az ellenzék meg pont úgy készül odaajándékozni a következő választási győzelmet a Fidesznek, mint a 2018 előtti években, csak akkor a migráció miatt buktak meg, most meg azért fognak (várhatóan), mert politikai kérdést csináltak egy tudományos kérdésből.

És talán ne te kezdj el cinikusan azzal jönni, hogy majd biztosan a vitapartnered fog egybites módon vitatkozni, mert míg én jópár érvet leírtam már eddig is, addig tőled literálisan csak arra futotta, hogy "az origot meg sem nyitom, ezt a szar országot meg elhagyom". De gondolom a nagyit itthon hagyod, mert arra még jó lesz ez a szar ország is, hogy egy kis nyugdíjat elutaljon neki havonta (aztán meg még én hallgathatom tőlük, hogy szegények csak Skypeon tudnak beszélni az onokával).

A prolizás viszont valóban nem volt elegáns részemről, ezért elnézésed kérem!

2021. ápr. 28. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!