Azért ne nagyon bízz benne, hogy az állítólagos nácikat nagyon meg fogja hatni, hogy a gyengeelméjű szocik a megalakulásuk óta nácifasisztarasszistázzák őket.
2021. márc. 2. 10:45
15/50 anonim válasza:
Sokan átpártoltunk hozzájuk, miután ők azok akik feloldanák a korlátozásokat.
Én alapvetően ellenzéki összefogásra szavaztam volna, de az életem visszaszerzése fontosabb ennél, szóval legyen Mi Hazánk
2021. márc. 2. 10:45
16/50 anonim válasza:
Most mit kajlizol? Te soha nem szavaztál volna az ellenzéki összefogásra.
2021. márc. 2. 10:51
17/50 anonim válasza:
Küszöb alatt.
2021. márc. 2. 10:52
18/50 anonim válasza:
Még valaki, akinek a szkeptikus mozgalomból csak annyi jött le, hogy minden egy érvelési hiba.
Ha meg szerinted a régi Jobbik és a jelenlegi Mi Hazánk nem fasiszta párt, akkor ennek a szónak nincs értelme.
Nem véletlen, hogy egy világjárvány közepén a "hadd hulljon a férgese" stratégiát támogatják.
2021. márc. 2. 10:52
19/50 anonim válasza:
“ Most mit kajlizol? Te soha nem szavaztál volna az ellenzéki összefogásra.”
Érdekember vagyok, ezt bevallom. Jobban jártam volna kormányváltással, de most már csak a régi életemet akarom visszakapni és az ellenzéktől fogom. Ha rajtuk múlna, egész hátralévő életemben bezárva kéne élnem
2021. márc. 2. 11:02
20/50 anonim válasza:
#18. Itt csak arról van szó, hogy a mindenkori baloldal sajnos totál kiüresítette a náci, fasiszta stb. kifejezéseket, amikor nemlétező náciktól retteg Hitler után 75 évvel. Ma már senkit nem hat meg, ha valakit lenáciznak, ráadásul ez a "szitokszó" legtöbbször sajnos csak azt jelenti, hogy egy teljesen normális ember, akire használják. Magatoknak köszönhetitek, mert ez ugyanolyan nevetséges, mint az, hogy szerinted aki majd a MiHazánkra voksol, az azt kockáztatja, hogy esetleg néhány proli szerint ő majd nem minősül "kultúrembernek". :DDD Mégis mit gondolsz, mire vágynak ezek a szavazók, az elefántcsonttorony-marxista TGM elismerő szavaira? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!