Az Orbán valóban a "halált hozó ember" lenne, ahogy azt az ellenzék mondja?
#11 mármint hogy ott emlegetik, hogy Gyurcsány ezt mondja. Vagy ott emlegetik Gyurcsányról, hogy ő ezt mondja? - nagyon nem mindegy!
Ezért kéne valami BIZONYÍTÉK, hogy ő valóban ezt mondja.
Távolról sem vagyok Gyurcsányista, de a hazugságot nem szeretem, és most pont nem erre van szükség. A Fidesz befejezhetné a hazudozást, és koncentrálhatna a feladatára. Ők a kormánypárt, nem az ellenzék ellenzékét kell játszaniuk!
gyurcsány tegnap posztolt miszerint ő nem hiszi hogy a zórbánt kínaival oltották be, meg lehet nézni az atv-n a dk hivatalos háziorvosával készült interjút az egyenes beszédből
ha még bizonyítékot akarsz akkor, te az elmúlt két hétben egy barlangbn élhettél, mindenféle hírforrás nélkül
Kérdező!
Igen, Gyurcsány ezt mondta, de ebből nem következik, hogy oltásellenes lenne, sőt!
Gyurcsány azt mondja, hogy csak az EU-által engedélyezett oltással szabad oltani.
Gyurcsány szerint Orbán sem az el nem fogadott kínaival oltatta be magát, hanem az amerikaival, csak úgy csinál, mintha a kínaival lenne beoltva, mert a kínait népszerűsíti, hogy fogyjon, mert annak a beszerzéséből tudnak lopni, az EU-s beszerzésből meg nem.
Én nem tudom, mi az igazság, de Gyurcsány EZT mondja és NEM oltásellenes.
Azok a felelőtlen emberek, akik nem viselnek maszkot, nem tartják a távolságot és a vakcinák ellen hangolnak. Mások életével játszanak.
Ez független a politikai hovatartozástól.
Orbán még akkor is hazudik, amikor boldog karácsonyt kíván.
Szerintem csak akkor mond igazat, amikor az étteremben leadja az étel rendelését, hogy mit akar enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!