"Annyi munkahelyet fogunk létrehozni, amennyit a vírus megszüntet" Hol vannak ezek a munkahelyek? Valahogy nem találom őket!
Fideszes vagyok, de a válaszlehetőségeken jót röhögtem.
Ha már nem bírja egymást a két oldal, legalább a humor legyen egy közös pont.
Kérdező, szerinted megszűnt a vírushelyzet?
MAJD ha a vírusgondoknak vége AKKOR tudnak új munkahelyeket létrehozni azok helyett amik megszűntek.
Most másokkal próbálkoznak, pl. az építőiparban. Értem én hogy ha valakinek van egy tanult szakmája vagy olyan munkája amit évek óta csinált korábban és ahhoz ért, akkor nem szeretne helyette totál mást, esetleg sokkal nehezebb munkát végezni (én sem szeretnék), de ha valakinek régóta nincsen munkája akkor azt is el kellene vállalni. A környezetemben rengeteg példa van vállalkozóknál akik nem találnak alkalmazottat. Tényleg keveset fizetnének, kevesebbet, mint amennyit korábban esetleg könnyebben is megkeresett az aki most munkanélküli lett, de ha egyszer nincs munka és bajban van akkor nem sokkal jobb mégis annál, mint ha nincsen semmi?
Az újraindult cégek, akik így-is úgy-is visszavették volna a dolgozókat
Na, azokra már most verik a vállukat a parlamentben, hogy "mi voltunk"
8.
Annyi pénz már nem fér bele a Nokiás dobozba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!