Ki mit gondol a kormány járványkezelés terén nyújtott teljesítményéről?
Sziasztok! Az érdekelne, hogy ki hogy látja: mennyire sikeres a kormány járványkezelési politikája. Azt kérném (ha lehet ilyet), hogy kicsit vonatkoztassunk el a pártpolitikai előítéletektől, ne az alapján válaszoljatok, hogy ki szereti vagy nem szereti a kormányt vagy a miniszterelnököt, hanem hogy konkrétan ezen a területen ti elégedettek vagytok-e a különböző intézkedésekkel.
KÉREM, AKI VÍRUSTAGADÓ, COVID-SZKEPTIKUS, MOST NE VÁLASZOLJON!
Kiabrandito. Joforman minden teren megbukott a kormany jarvanykezelesbol. Hozza nem erto emberek, diploma nelkuli tisztifoorvos hulyiti az embereket. A Covid es mutacio tovabbra sem jelentenek nagy veszelyt egy egeszseges emberre.
Edesanyam cukorbeteg, enyhebb tunetekkel atveszelte.
Ismerosom nagymamaja 80+os tobb kronikis betegseggel, es nem lett semmi baja neki sem. Nekem elment 1 hetre a szaglasom, es ennyi. Nekem azert elegge santit ez a tortenet es abszolut nem vagyok meggyozve afelol, hogy aki meghalt Covidban, nem halt-e volna meg alapbol.
Nekem kulfoldi dolgozonak baromi kellemetlen hogy nem tudok ax ertelmetlen hatarzar miatt hazautazni, mert 4 tesztembe es lehet 3-4 hetbkarantenomba is kerulne.
Két szempontbol nézve: 1: Nagyjábol a járvány elleni védekezést ahol lehet elcseszték. Minden egészséges kezdeményezést (ami nem O1G-töl származott) elgáncsolták (Pl. Nemzetközi Oltoközpont.)
2: Kommunikácioban nagyot teljesitettek, hogy ezt a szrt diadalmenetnek állitották be.
Szerintem pedig hibrid oktatás kéne oda is. Áldom az eget, hogy nekem még nem volt online oktatás, persze mindennek megvan a maga előnye. Viszont ezek a gyerekek ha nem is az iskolában, máshol amúgy is találkoznak, valamint sok szülőm sem home office-ból dolgoznik.
Az meg egy más kérdés, hogy mennyire veszélyes egy vírusról beszélünk, amit az emberek 99%-a pár nap alatt kihever. Akárhány covidos ismerőssel beszélek, mindenki ugyanazokról az enyhe tünetekről beszélt, meg hogy pár nap alatt túl volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!