Mit szóltok hozzá, hogy hivatalosan is Toroczkai László lett a Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje?
Figyelt kérdés
És ezt szimbolikusan a mai napon (vö.: Horthy kormányzóvá választása is) jelentették be. Reméljük ez jövőre minél jobban kamatozik majd. Hajrá!2021. márc. 1. 19:38
31/38 anonim válasza:
#32 Semmi bizonyítéka nincsen. Csak mivel ők ezt szokták csinálni, hogy letépkedik a fideszes plakátokat, gondolta hogy akkor a fideszesek is ilyenek.
32/38 Alex Fly válasza:
@30: ha a hitelesség szóba került, akkor az ott kezdődik, hogy Toroczkai, Dúró és a többiek mit keresnek a Parlamentben? Egyelőre jusson be legalább egy képviselőjelöltjük és ne másoktól lopott mandátumokkal magyarázzanak a tisztességről...
34/38 anonim válasza:
"Lehet lepontozni, de én jelen állás szerint a Mi Hazánk Mozgalomra fogok voksolni."
Legyen ez a te szegénységi bizonyítványod.
35/38 anonim válasza:
Amúgy még mindig sokkolóan sok a náci a gyakorin.
36/38 Gyaszvertemeg válasza:
Mondhatom, nagyon meglepődtem :D
Egyébként ugyanazt gondolom, mint Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely jelöltségéről. Mi lesz Ásotthalommal? Csak úgy otthagyja?
37/38 Gyaszvertemeg válasza:
Teljesen lényegtelen, hogy Toroczkai Fidesz ügynök-e (Szerintem nem az).
Mert egy dolgot viszont látni, hogy a Fidesz gátlástalanul kihasználta a Mi Hazánk Mozgalmat, bedarálták velük a Jobbikot, Toroczkait, Novák Elődöt, Dúró Dórát folyamatosan a TV-be hívják nyilatkozni, a témáikat átvették (cigánybűnözés, LMBTQ-lobbi) és propagandát gyártottak belőle.
38/38 anonim válasza:
Szerintem is 8-10% között lesznek. Nagyon jönnek felfele. Igazából a baloldal nem hiszem, hogy akkora nagy bázist tudna megtartani a következő 4 évben. Úgyhogy ők szépen erősödhetnek, ha jól csinálják a későbbiekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!