Érettségivel lehetek sikeres politikus?
Egyelőre egy érettségivel rendelkezem, és társalgási szinten beszélek angolul.
Sokak szerint jó a megjelenésem, megnyerő személyiségem van.
Akaratos, kitartó személyiség vagyok, mindig mindennek úgy kell lennie ahogy én akarom, hidegen hagy a másik véleménye.
Miért nem akarsz továbbtanulni?
Azért egy érettségi ehhez kevés.
Igen.
Szeretnél bejutni jövőre a Parlamentbe?
Schultz-nak 8 általánosa van és mégis az EU elnöke lett.
Igaz a fél világ fetrengett a röhögéstől... :)))
Politikus az nem, csak stróman.
A politikai karrier minimum államtitkárnál kezdődik. Rácz asszonyságnak is meglévő felsőfokú tanulmányok kellettek, hogy oda kerüljön. Ha el sem kezded a fősulit sem nemhogy egyetemet nem lesz karriered. Viszont ha full sötét vagy és jól tudsz bólogatni valamint szereted a krumplit még lehetsz stróman
Igen, nagyon szívesen leszek a társad. Én nekem az a különleges tulajdonságom, hogy nem tudok leállni a hazudozással. Kiskoromtól kezdve hazudtam a szüleimnek, most pedig hazudok a barátaimnak is illetve akinek csak tudok.
Nincs kedved alapítani egy pártot közösen? Legkésőbb 8-12 év múlva 2/3-al visszük az országot😉
Én úgy csinálatm volna,hogy 16 évesen elvégzem a 8 általánost,2 évig valahogy eltengődök és 18 évesen már csak úgy fröcsögök a politikában.
:D
Viccet félretéve SZAKpolitikus nem lehetsz. Max. országgyűlési képviselő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!