Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gödény ezt is megússza??...

Gödény ezt is megússza?? Miért ilyen elnézőek?

Figyelt kérdés
Illegális tüntetést szervezett, ahol maszkot se hordtak, így szándékosan a járvány terjedését akarták elősegíteni? Jogilag tényleg nem tudnak semmit tenni ellene?

2021. márc. 1. 11:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
29%
Kiválasztott, antiszemitizmus lenne fellépni ellene. Magunkfajta, Szájerék testvére. A kormányt nem érdekli, hányan halnak meg.
2021. márc. 1. 13:13
 12/30 anonim ***** válasza:
19%

"Még jó hogy Minszkben meg..."

Várj, Belaruszra tudok jobbat. Valami "kutatásban" kihozták, hogy ott azért nincs annyi halott, mert a Belaruszok maguktól is védekeznek, maszkot hordanak és náluk 11 kórházi ágy jut 1000 emberre, míg máshol Európában kevesebb.

A kedvenc idézetem:

"Citizens began practising self-isolation early on."

Ja, a tömegtüntetéseken csak hologramok vettek részt :D

[link]

2021. márc. 1. 13:19
 13/30 anonim ***** válasza:
72%
#12 igen azt én is olvastam xd Jól meg kell magyarázni hogy igazából milyen sokat érnek a korlátozások még ott is ahol be se lettek vezetve🤣🤣🤣
2021. márc. 1. 13:20
 14/30 A kérdező kommentje:
Aki szandékosan maszk nélkül vonul egy világjárvány kellős közepén, az potenciális gyilkos.
2021. márc. 1. 17:56
 15/30 anonim ***** válasza:
94%
Hát pedig a számok nem ezt mutatják kérdezőkém. Amúgy meg ennyi erővel máskor miért nem játszol inkvizítort? Szerinted máskor nincsenek vírusok?
2021. márc. 1. 17:58
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem, hát tényleg nem, csak most fogjuk átlépni a 15000. halálozást, de persze nyitni kéne. Valahogy nem látom a javulás, ami alapján itt nyitni lehetne pár barom szerint..
2021. márc. 1. 22:11
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
😂😂😂Minek várni a javulásra ha semmilyen hatása nincs annak hogy várunk e vagy sem??? Azt se tudnád hogy létezik ez a hülyeség ha nem mondanák be napi 25ször meg nem ez folyna a csapból is. Izraelben ahol szigorúbbak a korlátozások meg be lett oltva már hónapokkal ezelőtt nem tudom hány ember, semmivel sem jobb a helyzet. Ellenben mint mondtam Belaruszban 2000 halott sincs xd Azt meg remélem tudod hogy itthon úgy számolják a halottakat hogy akinek bármikor pozitív tesztje volt az innentől kezdve ha megmurdel bármilyen okból kifolyólag az covid halottnak minősül. Mit gondolsz miért maradt el az influenzaszezon például? 😃 Magyarán szépen tessék elosztani mondjuk 4el ezt a számot. 15000 halott amúgy is lepkefing másfél év alatt egy 10 milliós országban, tekintve hogy az átlagos influenza is tud ennyit produkálni rosszabb évben. Ja és egyébként a vakcina egy idős, krónikus beteg szervezetre kb ugyanolyan hatással van, mint a vírus szóval valszeg azért emelkedik a kórházban ápoltak száma xd
2021. márc. 2. 09:58
 18/30 A kérdező kommentje:
Hulye vagy es erzeketlen
2021. márc. 2. 10:42
 19/30 A kérdező kommentje:
Mindegy hogy szamítják a covid halálozást, ha ez a halálozás az OSSZHALÁLOZÁSON is meglátszik, tehát nem csak azok haltak meg, akik amúgy is elmentek volna...
2021. márc. 2. 10:52
 20/30 anonim ***** válasza:
31%

Én a rendőrök helyében sokkal szigorúbban léptem volna fel.

Ezekre a vírustagadó, oltástagadó konteós marhákra semmi szüksége a világnak, ideje lenne ha a rendőrök és a katonák teljes erővel lecsapnának rájuk!

2021. márc. 2. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!