Fekete-Győr szerint ugyanis az utóbbi évtizedben a magyar történelem legnagyobb országrablása zajlott le - igaz lehet ez?
"...ha jövőre az ellenzék megnyeri a választást, akkor Mészáros Lőrinc napokon belül előzetes letartóztatásba kerülhet."
11-es!
Amelyik kormány, vagy parlament az ilyen rabló-papírozásokat nem tud semmisé tenni az ne is kerüljön hatalomra.
Amagyaroknak elegük van már abból a beszari meséből, hogy "akkor ezek, meg azok voltak a törvények és jogszabályok.
Egy kezdő jogász is simán megtuja oldani ezeket a "problémákat".
Szerintem nem hülyeség felemlegetni Gyurcsányt, mert nekem van egy olyan gyanúm, hogy akik itt jönnek az Orbán-ellenességgel, azok a szivárványos összeborulásra akarnak szavazni, aminek élén Gyurcsány van. Az a baj, hogy nagyon rövid a választók memóriája, illetve a fiatalok többségének fogalma nincs, hogy mi volt itt 2010 előtt, mert a mai választókorúvá "cserepedő" generációknak nem mond már semmit az, hogy "őszödi beszéd". Lehet bármit mondani Orbánról és a kormányairól, de az, ami előtte volt, sokkal-sokkal rosszabb ennél, ha újra győz a baloldal, akkor nem is tudom, mi lesz itt...
Lehet nem hinni nekem, lehet lepontozni. Egyébként most megmondom, hogy az lesz, hogy évek múlva megy majd az óbégatás, hogy ez a szemét Gyurcsány és a bandája szétlop mindent, nincs fizetés, az utcára sem lehet kimenni sötétedés után a randalírozó migránsok miatt (mert a kerítés le lesz bontva) stb. stb.
Majd olvassátok vissza ezt akkor, és látni fogjátok, hogy megmondtam előre... Csak nehogy azt higgyétek majd, hogy valami jóstehetség vagyok, egyszerűen arról van szó, hogy emlékszem, milyen volt, amikor Gyurcsány volt a miniszterelnök. Isten óvja Magyarországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!