A 2022-es választás éjszakáján mik lesznek Gyurcsány Ferenc első szavai, miután kiderül hogy Dobrev Klára megnyerte a választást?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 09:08
11/27 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, nem erről van szó. Sokkal inkább arról, hogy ez a fiesznél bárki jobb elképzelés nekem nem annyira fekszik. Mi a garancia, ha pl Fegyőr betartja amit ígért és letartóztattja Mészárost? Egyébként igen jobboldali vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy csőlátásom van és csak a fideszre fogok szavazni. Ha pl sikerül meggyőzni arról, hogy a következő rendszer jobb lesz mint a mostani, vagy legalább rosszabb nem lesz, akkor én teljes mértékben benne vagyok.
12/27 anonim válasza:
Nem nyernek, mert akkorra szétesnek.
13/27 anonim válasza:
"Az iskoláját neki, már megint bilibe lógott a kezem, pedig marha jót álmodtam!"
14/27 anonim válasza:
Felesleges ilyan dolgorol kerdest kiirni, ami eselytelen
15/27 Alex Fly válasza:
@11: a garancia az, hogy ha Orbán eltakarodik, akkor nem egyszemélyi uralom lesz az országban. Minimum a koalíciós partnerek fogják egymást ellenőrizni - ami ugye jelenleg nem létezik...
17/27 anonim válasza:
#15, mégis ki ellenőrizne kit? Fegyőr Fletót? A fenét, felosztanák, hogy ki honnan lophat, és estleg azt ellenőriznék, hogy máshonnan ne lopjanak de hogy gátlástalanul és rengeteget lopnának, afelől egy szikra kétséged se legyen!
18/27 anonim válasza:
17
Vicces, amikor egy fideszes vádolja lopással a Momentum-ot aki még kormányon sem volt, közben a fidesz meg 10 éve szétlopja az országot.
19/27 anonim válasza:
#18, nincs ebben sajnos semmi vicces. Ilyen az előítéletes gondolkozás. Látom azt, hogy a Fidesz szétlopja az országot, és látom azt, hogy a lopott pénzből fejlesztik az országot. Ilyet sajnos a balos kormányzások alatt soha nem láttam, csak azt, hogy szétlopják az országot, és egyúttal le is rohasztják azt. Én primitív módon, de ennyi alapján elég könnyen választok.
20/27 anonim válasza:
Ismét elhangzana a klasszikus "elqrtuk, nem kicsit, nagyon".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!