Voltatok a Hősök terén a covid ellenes tüntetésen?Mennyi embert saccoltok, akik ott voltak?
Figyelt kérdés
Nehéz megítélni én olyan 5000-10000 közé teszem.Egyet értesz a mozgalommal és céljaival?2021. febr. 28. 20:14
1/61 anonim válasza:
Én egyetérek, tícsák be a vírust!
2/61 anonim válasza:
Egyetértek én is a mozgalommal :D
3/61 anonim válasza:
Covid ellenes tüntetők? akkor oda csak oltottak mehettek vagy akik igazoltan túl vannak rajta és védettek -elvileg hat hónapig?
4/61 anonim válasza:
Nem voltam.
Kb 5-10 percre belenéztem a liveba, aztán belenéztem 2-3 videóba...
“Nehéz megítélni én olyan 5000-10000 közé teszem“😂, persze...🤣 Egy nb3 mérkőzésen többen vannak...
5/61 anonim válasza:
5000-10000?
Na mi az,ébredezik a magyar?Mégis van remény?Debreceni vagyok,jó lenne ha itt is lenne mozgolódás mert ha sokan lennének akkor én is mennék
6/61 anonim válasza:
100-150 ember volt. Az lófütty
7/61 anonim válasza:
Én áélőben néztem max 4000-5000 ember volt. Kevés.
8/61 anonim válasza:
Bőven nem volt még 5000 sem, maximum 1500. Szívem szerint mentem volna én is, de családi ügyek miatt máshol volt jelenésem.
9/61 anonim válasza:
6
De várjál volt egy másik csapat is,azok állítólag többen voltak
10/61 anonim válasza:
A liveból egy 20ezerre tippelnék de lehet tényleg csak 10-15ezer volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!