A kérdező szavazást indított:
Horthy Miklos
Szalasi Ferenc
Rakosi Matyas
Kadar Janos
Gyurcsany Ferenc
Orban Viktor
53 szavazat
1/25 anonim válasza:
Na azért az tegyük hozzá hogy Orbán és Gyurcsány kéz a kézben járnak. Egyik sincs a másik nélkül, és csak a hülye nem veszi észre hogy ezek egy csapatban vannak.
4/25 anonim válasza:
Talán ez a sorrend lehetne. A legrosszabbtól kezdem.
Rákosi
Kádár
Szálasi
Gyuri
Orbán
Horthy
5/25 anonim válasza:
Az én sorrendem:
Szálasi
Rákosi
Horthy
Kádár
Gyurcsány
Orbán
6/25 anonim válasza:
Horthy vitte bele az országot a második világháborúba,és közvetve neki köszönhető Szálasi hatalomra kerülése.Az okozott károk felmérhetetlenek.
Rákosi termelte ki Kádárt,szintén közvetve,a hatásuk a mai napig tart.
Gyurcsány miatt került hatalomra Orbán,a jelenlegi állapotokért így mindketten felelősnek tekinthetőek.
8/25 anonim válasza:
6os. Horthy csak nyerészkedni akart hitleren, háború nélkül területet szerezni, így sodrodtunk bele. Talán azért raktam a legvégére mivel ez nem szándékos volt részéről. Illetve voltak lépései a kiugrás kísérlet fele a háborúból csak utólag nem a balkánon szálltak parta a csapatok. De tárgyalásainak hála a szovjetek 1943-44ig nem bombáztak minket. Utána jött a német megszállás és a többi finomság.
10/25 anonim válasza:
8as. Tisztában vagyok vele,hogy nem volt reálpolitikus,de ez a tényeken nem változtat.A butaság/alkalmatlanság nem mentség,ugyanúgy,mint Gyurcsány esetében.
A bíróság előtt más súllyal esik latba a gondatlanság,és a szándékosság,ettől függetlenül a károkozás megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!