Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért válogathatnak az oltások...

Miért válogathatnak az oltások között a lezárásfetisiszták?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve megy a #maradjotthon, most mégis találtak a lezárásfetisiszták egy új okot, hogy mivel lehetne elnyújtani ezt a hisztit, a szabad vakcinaválasztást.

Ha tényleg annyira rettegnek a vírustól, akkor miért nem mindegy, hogy milyen vakcinával oltják őket?

Én nem oltatom magam, de az is nonszensz, hogy az ilyenek miatt vagyok 1 éve háziőrizetben.

2021. febr. 28. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
A szputnyik V és a kínai lőre még nincs engedélyeztetve európában, ha jól tudom.
2021. febr. 28. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
#1-es!De attól még lehet jó.De ez már politika.Ezt tudod te is.
2021. febr. 28. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Ja igen,50-50% kösz szépen..
2021. febr. 28. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
2! Persze, hogy lehet jo. De ezt meg kell vizsgálni, nem pedig jogszabályt hozni a politikusoknak helyette. Ha erre értetted "Dea nem, akkor gondold át!
2021. febr. 28. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Honnan veszed az értesüléseidet? Nem, nem lehet válogatni. Azzal oltanak, ami van, ha nem tetszik, sor végére kerülsz.
2021. febr. 28. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Gondold végig, hogy te egyáltalán nem akarsz oltakozni, de azokat, akik valamilyent elfogadnának, azokat vádolod akadályozással.

Számomra aggasztó, hogy olyan vakcinákkal is oltanak, amiket csak egy módosított rendelet miatt engedélyeztek, gyakorlatilag olyan alapon, hogy másutt már sokat beadtak belőle és nem hullottak tömegével a beoltottak.

Én akkor lennék nyugodtabb, ha olyan oltást kapnék, amit a gyártótól és a saját államomtól független szervezetek engedélyeztek. Aminek hatásait folyamatosan monitorozzák. Így ha valamire fény derül később, akkor azzal kell foglalkoznia a gyártónak, egyáltalán értesülök róla.

2021. ápr. 2. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Tévedésben vagy. Nem az oltáspártiak miatt vannak a lezárások, hanem pont az ilyenek miatt, mint te. Aki annyira okosnak képzeled magad, hogy még a maszkot sem teszed fel, mert úgysem véd. Ha mindenki óvatos lett volna, akkor nem itt tartanánk. De nem, a magyar ember az nagyon jól tudja, hogy nincs is vírus, itt hazudik minden orvos, csak ő tudja a tutit a 8 elemijével, meg a 60-as IQ-jával.
2021. ápr. 5. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:
#7, Mesélj még
2021. ápr. 5. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!