Miért válogathatnak az oltások között a lezárásfetisiszták?
Lassan 1 éve megy a #maradjotthon, most mégis találtak a lezárásfetisiszták egy új okot, hogy mivel lehetne elnyújtani ezt a hisztit, a szabad vakcinaválasztást.
Ha tényleg annyira rettegnek a vírustól, akkor miért nem mindegy, hogy milyen vakcinával oltják őket?
Én nem oltatom magam, de az is nonszensz, hogy az ilyenek miatt vagyok 1 éve háziőrizetben.
Gondold végig, hogy te egyáltalán nem akarsz oltakozni, de azokat, akik valamilyent elfogadnának, azokat vádolod akadályozással.
Számomra aggasztó, hogy olyan vakcinákkal is oltanak, amiket csak egy módosított rendelet miatt engedélyeztek, gyakorlatilag olyan alapon, hogy másutt már sokat beadtak belőle és nem hullottak tömegével a beoltottak.
Én akkor lennék nyugodtabb, ha olyan oltást kapnék, amit a gyártótól és a saját államomtól független szervezetek engedélyeztek. Aminek hatásait folyamatosan monitorozzák. Így ha valamire fény derül később, akkor azzal kell foglalkoznia a gyártónak, egyáltalán értesülök róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!