Mikor jön el a tömeges halálozás a járvány miatt ami már 1 éve folyamatosan igérgetve van a politikusok és média által?
Az én személyes tapasztalatom az, hogy korosztálytol függetlenül mindenki leszarja a korlátozásokat és a vírust. Mindenkinek van valami ismerőse aki hallotta valakitől, hogy valaki valakije meghalt, de itt meg is áll a téma. Az összes ismerősöm és rokonom havonta legalább egyszer elmegy egy szülinapra, névnapra, hazibuliba, akarmibe.
Sok városban nem kell maszkot hordani közterületen, egyre több helyen látom hogy bent is áll alá van huzva, vagy siman fel sincs véve. Nagyon érdekes hogy ha nem nézem a híreket és nem olvasgatom kifejezetten hogy hány ember fertőződött meg tegnap, akkor semmit nem érzékelek az egészből. Mindenki éli az életet ugyan úgy.
Mintha csak a médiában létezne ez a mindent elpusztitó virus meg a politikusok hazugságaiban.
17-ben pont erről írtam,
ekkora orcával szerénynek leírni magad,ez is hazugság.
Világosodj meg ahogy akarsz,te dolgod.
21
Annyit irtál hogy szükségállapot van. Én csak egy kicsit több infót szerettem volna. De szerintem te is tudod hogy kamuzol...
Már az elején leírtam, hogy vannak olyan primitív emberek, akik csak azt veszik észre, ami már kiveri a szemüket. Vagy még azt sem.
Nem érdemes vitatkozni velük! Ők egy alternatív valóságban élnek. Csak akkor ébred rá az igazságra, ha COVID-os lesz és meghal. De lehet, hogy még a sírjára is azt íratja ki: "Hazugság, én nem hallhattam meg!"
#25 Az megvan, hogy a covidos betegek nem mind halnak meg?
Tudom, vírustagadó konteós vagyok, hogy ilyet állítok :D
Vírus volt, van, lesz.
Ki fél maradjon otthon, oltassa be magát, ki nem az hadd éljen úgy, ahogy régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!