A Jobbik tényleg szidta Gyurcsány Ferencet régen?
Figyelt kérdés
Egyik birka ismerősöm arról győzköd, hogy régen a Jobbik szidta Gyurcsány Ferencet. Most utána olvastam és tényleg vannak ilyen cikkek bár fideszes oldalakon..
Most mi az igazság ebből?
2021. febr. 26. 20:37
1/29 anonim válasza:
2/29 A kérdező kommentje:
Ez valami mahinált oldalt? 2015 a bejegyzés
2021. febr. 26. 20:48
3/29 anonim válasza:
Igaz, Gyurcsit mindenki szidta, mindenki, aki az ő helyére, hatalmára vágyott.
4/29 A kérdező kommentje:
Jah, de akkor nem igazából szidták csak oda böktek , máskülönben nem hinném, hogy most együtt indulnának, fideszes hülyeség volt akkor szokás szerint
2021. febr. 26. 20:50
5/29 anonim válasza:
Mit csodálkozol? Direkt ilyet kerestem! 🤣
Szóval kijelenthetjük, hogy szidták a böszmét, fordítva meg a jobbikosok voltak az aktuális "nácik". Tehát igaz.
Lapozhatunk.
6/29 anonim válasza:
7/29 anonim válasza:
Álkérdés, hogy lehessen rágni a csontot.
8/29 A kérdező kommentje:
Minden náci tagot kizártak már ők az ellenzéki összefogás részei akik leváltják a mafiakormányt
2021. febr. 26. 20:58
9/29 anonim válasza:
A régi (igazi) Jobbik felelősségre akarta vonni Gyurcsányt a 2006-os brutális rendőri intézkedésekért, elcsalt állami költségvetésért, stb.
A régi Gyurcsány fasisztának nevezte az utcán ellene tüntető ellenzékét, köztük a Jobbik szimpatizánsait.
Hát ekkorát fordult a világ: most egymás hű fegyver(vipera)hordozói...
10/29 A kérdező kommentje:
Hát én megnyiottam ezt az alaptió nyilatkozatot de nem találtam benne kereséssel se Gyurcsányra találatot se Mszp-re se semmire
2021. febr. 26. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!