Vajon hány további Covid halott kell még ahhoz, hogy az átlag magyar kiismerje az orbán kormány valódi jellemét?
Napjában százával hullanak az emberek, miniszterelnök úr maga ismeri el, hogy előidézte a tragédiát.
Képtelen rendet tartani az utcán, képtelen szigorítani. Meddig mehet ez így tovább?
Nemrég emlélkeztetem a kedves GYK látogatókat, hogy daliásabb időkben a karanténszegőket egyszerűen lenyilazták. Nem volt népszerű hozzászólás. :)
De akkor ez az új szlovák mimiszterelnök meg még jellemtelenebb? Ott már bedugultak a krematóriumok is, annyia hulla.
"Ha megjelenik itt egy nyitást vagy szigoritást szorgalmazo vélemény akkor egyiket is másikat is a politikai ellenzék rovására irjátok?"
Most erről dalolhatnánk napestig, hogy mi lenne a jó, és ki szorgalmazta. Mivel vírus van támogatom a zárlatot. A fidesz tartja a zárlatot, de az ellenzéki hírportálokon és a hozzászólások között kb 2 naponta mindig mást olvasok. Van még kérdés?
"Ha megjelenik itt egy nyitást vagy szigoritást szorgalmazo vélemény akkor egyiket is másikat is a politikai ellenzék rovására irjátok?"
A "Magyar politika" kategóriában van a kérdés, Orbán nevét csupa kisbetűvel írta és teljesen nyilvánvalóan politikai agitáció a "kérdése".
Értem, hogy kezd kínossá válni, hogy 2-3 naponta 180 fokot is képes változni az ellenzék - és a támogatóiknak - véleménye, de ez nekem legyen kínos, aki felhívja erre a figyelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!