Mindenki aki nagy Fideszes, az akarja a Kínai vakcinát vagy van olyan Fideszes aki elutasítja?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 12:25
1/7 anonim válasza:
Aki ballibbancs, az az amcsi vakcinát nyomatja, aki pedig jobblibbancs, az a kínait.
A jövő majd eldönti kinek volt igaza!!! :)
2/7 anonim válasza:
#1 😂, ok Emese...A jobbosok egy része is inkább USAsat akar, a mádik akit látok a régi volt komcsik, akik oroszt akarnak...
3/7 anonim válasza:
#2+
Itt a komment szekcióra gondoltam...
ui: én amúgy jobbos vagyok, de nyugat párti, nem is orosz...
4/7 anonim válasza:
Első hülyeséget írt.
Nálam nem szerepel top helyen a kínai.(Finoman fogalmaztam.)
Ez pártállástól független (legalábbis ami engem illet).
5/7 anonim válasza:
Én hithű fideszes vagyok a választások előtt,de ilyenkor amikor bizonyítani kell,inkább megbúvok a háttérben.
6/7 anonim válasza:
Szerintem, akinek a gyógyszer is politikai kérdés, annak kutya rossz a szexuális élete.
Én inkább az idős korosztályban látok ilyet.
Nekem nem kell a kínai, mert tüdőbeteg vagyok, és egy gyengített vírussal sem szeretnék szembekerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!