A DK mit delegál az előválasztásra?
Figyelt kérdés
Már minden népszerű párt jelőlt az előválasztásra. Ki lesz a DK nagyágyúja?2021. febr. 25. 07:49
12/23 anonim válasza:
Szerintem Dobrevet, de nagyon remélem, hogy bukja az előválasztást. [link]
13/23 anonim válasza:
Szerintem senkit, beállnak Fekete-Győr mögé, mintha szerények volnának, és generációs váltást támogatnának
Ha nem nyer az összefogás, ők arcvesztés nélkül jönnek ki a buktából, ha nyer, majd szépen félretoljak Fegyőrt, mint anno Medgyessyt.
16/23 anonim válasza:
Mivel bejelentették, hogy az összes EVK-ban indítanak az előválasztásra jelöltet, kétlem, hogy miniszerelnökjelöltet ne indítanának.
19/23 anonim válasza:
Nekem erről az előválasztásról az mindig előváladék jut eszembe.
20/23 anonim válasza:
Ha személyeket írsz, akkor nem mit, hanem kit, ha a mit a kérdés, akkor miniszterelnök-jelöltet, EVK-képviselőjelölteket, szavazatszámlálókat az előválasztásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!