Ha Orbán Viktor Miniszterelnök Úr becsengetne hozzátok, hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ültök otthon kényelmesen, egyszer csak becsenget valaki, kinéztek és kiderül hogy Orbán Viktor Úr áll ott.2021. febr. 24. 23:08
11/20 anonim válasza:
Unalmas ez napi szinten!Többre nem nincs kapacitás?
12/20 anonim válasza:
Elnézve a válaszok számát szerintem sok embernek nem unalmas. :)
14/20 anonim válasza:
Tőlem csengethetne napestig, - SENKI (!) nem jut be hozzám úgy, hogy nem jelzi előtte az ilyen irányú szándékát.
15/20 anonim válasza:
Megmondanám, hogy rossz helyre kopogtatott, majd elköszönnék és becsuknám az ajtót.
16/20 Fsms válasza:
Elkezdenék aggódni, vajon milyen látvány beruházást tervez a telkemre, stadion, belgrádi vasútvonal, kisvasút , etc...
17/20 anonim válasza:
Megmondanám Orbikának, hogy Ferkót vártam :D A krumplistésztán jót röhögtem :D
18/20 anonim válasza:
Megkérdeznék egy sor dolgot, amik nem nagyon nyilvánosak, hogy okosabb legyek és adnék néhány tanácsot, hogy ő is okuljon.
19/20 anonim válasza:
A 16-os komment a legviccesebb ;D Ment is a zöld pipa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!