Az Orbán rezsim szerint miért jobb Kaletákra bízni gyerekeket, mint egy rendes meleg párnak megengedni, hogy örökbe fogadjanak?
Nem vagyok fideszes, de egyesek miért gondolják azt, hogy akik ellenzik azt, hogy a melegek örökbe fogadhassanak, azok szerint a Kaleta-félékkel semmi gond? Meg hogy a "meleg pár" automatikusan rendes is...?
Ez nincs így. Egyik sem jobb, mint a másik, a meleg párok és a pedofilok sem, meg akik más pszichés és egyéb személyiségzavarral vagy szenvedélybetegséggel küzdenek. A gyereknevelés nem való mindenkinek.
Kérdező
1. Kaleta NEM volt soha fideszes. Még gyurcsányék idejében lett diplomata. Amikor kiderült hogy elkövetett valamit, le is lett váltva és a bíróság el is itélte.
2. Kaletára nem bízott senki semmiféle gyereket. Diplomata volt és nem óvónő.
3. Az örökbefogadás nem a felnőttek joga, hanem a gyermeké. Minden esetben azt kell választani ami gyerek számára a legjobb. Egy gyereknek pedig anyára és apára van szüksége, nem két azonos nemű szülőre. Majd ha nem lesznek olyan házaspárok akik szeretnének gyereket örökbe fogadni, akkor lehet majd elővenni újra a kérdést.
#5 "Rengeteg tanulmány készült már róla, hogy a gyerekeknek semmilyen kárt vagy hátrányt nem okoz, ha szivárványcsaládban nőnek fel."
Hazudsz!
Az egész pszichológia arra épül, hogy a gyerekkorban átéltek alakítják ki a későbbi személyiségünket és minden ott a gyereket ért hatásnak következménye van az egész későbbi életére.
Próbáljátok ezt a baromságot beadni az embereknek, hogy bár attól válhat valaki gyilkossá, hogy az anyja vagy apja verte kiskorában, de az nem okoz semmit a gyereknél ha anyja nincs is csak két apja.
toleránsabb lesz max utolsó
meg azzal szoktatok jönni, hogy majd ti, homofóbok zaklatjátok szegény gyereket
10-es, és amúgy, tulajdonképpen miért zavar bárkit, ha más nemátalakító műtétet kér?
Fura dolog? Hát igen, heteroszexuálisként kicsit fura. De nekem ezen kívül még sok ezer dolog fura, csak lesz*rom, tekintve, hogy az én életemre semmiféle hatással nincs.
Engem nem zavar/érdekel, ha valaki nemátalakítást kér, az ő élete, nem az enyém. Én ettől még nem vagyok rákényszerítve semmi hasonlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!