A cigányok is magyar emberek. De ezt a cigányok is így
gondolják?
Figyelt kérdés
Balliberális oldalról nagyon erőszkosan nyomják, hogy a cigányok, illetve bármely kisebbség ugyanúgy magyar pusztán azon az alapon, hogy itt él és magyar az állampolgársága.
Én viszont nem hallottam egyetlen cigányt sem, de kínait sem, aki magyarnak vallotta volna magát.
315.583-an vallották magukat cigánynak, de, mint látható, jóval magasabbra teszik a számukat a becslések.
2021. febr. 24. 12:39
5/10 anonim válasza:
Ha segíly kell, akkor cigány, ha külföldön bűnözik (és elkapják), akkor természetesen magyar.
2021. febr. 24. 13:17
6/10 anonim válasza:
Nem igazán tartják magyarnak magukat. Talán valamennyire, valamilyen szempontból. De ez tűz és víz, ők cigányok, nem fehérek, színesbőrűek, stb. stb. A feketék is, a szemiták is. Sosem lesznek fehérek, magyarok, németek, amerikaiak, stb. A szokásos liberális hazudozás van az ügyben.
2021. febr. 24. 13:59
7/10 anonim válasza:
van aki magyarnak tartja magát más meg nem. de uyganaz igaz mondjuk a svábokra is.
2021. febr. 24. 14:26
8/10 anonim válasza:
Az országban vannak különböző etnikumok, melyeknek tagjai magyar állampolgárok.
Ha magyarnak (származás szerint) nem is tartják magukat, de magyar állampolgárnak igen. Olyat még nem hallottam, hogy egy cigány azt mondta volna, hogy nem akar magyar állampolgár lenni, mert ő cigány állampolgárságú.
2021. febr. 24. 14:32
9/10 anonim válasza:
8-s, nyilván, mivel nincs Cigányország.
2021. febr. 24. 15:31
10/10 anonim válasza:
8, milyen jól jártunk anno a román, vagy szerb nemzetiségű magyar állampolgárokkal is. Mikor a magyarok fejét vágták le...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!