Akkor mi, egészséges aktív korúak nyárig 8 órára haza leszünk zavarva és nem mehetünk kb sehova?
OV ma bejelentette, hogy csak az idősotthonokat érintő lazítás jöhet, meg ugye pedzegetve van, hogy majd a többi beoltottra is kiterjesztik a mentességet (kijárási tilalom, étterembe járás, stb) de én aki egy /eddigi tudomásom szerint/ egészséges 30 éves férfi vagyok, még nem is álmodhatok oltásról jó darabig. A várandós nőkről nem is beszélve, akik nemkapHATnak.
Kicsit röhögtem magamban, hogy az odősotthonok lakói a tervek szerint grasszálhatnak 8 után márciustól, a többiek meg nem :D :/
Azt mondtátok felesleges a konzultáció, amikor a nép nem ért hozzá, hanem a szakértők. Hát a szakértők most ezt mondták....
Egyébként be kell öltözni nyugdíjasnak. Vinni kell a járókeretet meg a krumoliszacsit azt lehet kint bulizni
na hányan haltak meg #1eske? ha 2 mrd ember meghalna a Földön, akkor is annyian lennénk mint 30 éve.
persze minden egyes emberért kár, de ennél csak pusztítóbb járványok fognak jönni, mert túlnépesedtünk a Földön.
14
Orbán Viktor megmondta addig maradnak a korlátozások amíg nem lesznek elegen beoltva
"hány ember hal meg a vírus miatt."
Na hány? 7 milliárd + lakosság van a Földön hány haláleset történt?? Na ugye ... Autobalesetbe többen halnak meg naponta a világon, mint koronavírusba. Úgyhogy tiltsuk be az autókat.
Szánalmas, hogy pár hónapja ugyanezt a hisztit csináltátok, scak akkor azzal, hogy úgy sem lesz még védőoltás. A kormány meg Orbán csak beszél a levegőbe, nem lesz a védőoltás meg heteken belül, így fogunk örökké élni blablabla...
Most meg, hogy bebizonyosodott (ez is) a védőoltás valóban készen lett télre, valóban elkezdték az év legelején nálunk is az oltásokat, most meg ugyanazt a szöveget nyomjátok, csak annyi különbséggel, hogy nem lesz elég.
Nem is ez a szánalmas, hogy ezt csináljátok, mert 11 éve ezt művelitek mindenben. A szánalmas hogy azt hiszitek mindenki más is olyan hülye mint ti és beveszi.
#18 Attól mert kínai még nem lesz sem tömeggyártott, sem olcsó, sem bizonytalan. Pontosan ugyanúgy készül, mint más cégnél.
Az sem tűnt fel neked ugye, hogy pont amiatt volt gond tavasszal a védekezés minden országban, mert MINDENKI a kínaiaktól vette az összes felszerelését ami az egészségügyben kellett volna?
"Attól mert kínai még nem lesz sem tömeggyártott, sem olcsó, sem bizonytalan. Pontosan ugyanúgy készül, mint más cégnél."
Tömeggyárott, hiszen nagy mennyiségben "szarják" kifelé, hiszen Kínáról beszélünk. Ott tudnak akkora mennyiséget legyártani....
Olcsónak olcsó... olcsóbb, mint a többi. Bizonytalannak is bizonytalan, hiszen nem oszatnak meg semmilyen információt vagy csak fél információt. Kommunista ország, onnan nem fog kikerülni semmi, csak amire azt mondják mehet.... Bocsi, de ilyen országtól én nem akarok semmit. :) - ha még az lenne, hogy amerikai vállalat gyártatná ott, akkor OK, de mivel ez 100% Made in China... :).
És az EU sem engedélyezte még .... :) EU-nak jobban hiszek, mint Viktornak vagy Szijjártónak.. ne haragudj, de ilyen emberek kezébe nem adom az életem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!