Szerintetek a ballibek putyinozása vagy a nersevikek sorosozása a szánalmasabb?
Köztudott tény, hogy a liberálisok szerint minden földi rossznak és a világon minden szenvedésnek maga Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin az oka. Mindig ha bárhol bármilyen rossz történik a világban amögött mindig Putyin áll és az ő hibája minden.
(de fontos hangsúlyozni, hogy csak 2010-óta gonoszodott meg, az előtt amikor még Gyurcsánnyal haverkodott, akkor semmi rosszat nem tett, csak egy szimpla orosz elnök volt).
A fideszesek szerint meg Soros György maga a megtestesült gonosz. És Soros tehet minden szörnyűségről és bajról ami csak történik.
(de csak 2010-óta lett ennyire gonosz ő is, azelőtt ugyanis egy jótékony Mikulásbácsi volt, aki még Orbán iskoláztatását is fizette)
Nekünk csak ez van.
Mondjuk annak örülök, hogy nincs az az őrjöngés, amit az amerikaiak csinálnak egy elnökválasztás után.
Minden országban mocskos a politika, de itt legalább nem lőnek agyon.
Jobboldali vagyok, de nekem egyáltalán nem szimpatikus az orosz politika, főleg a Navalny ügy után.
Gondolom a Cape Idokopas hallottatok. :)
Nem tudom miben követné Orbán Putyint. Én azt látom, hogy Orbán amerikai fegyvereket vásárol fel és katonákat küld a NATO-nal, meg azt, hogy EU-s multiknak árusítja ki az országot, akik aprópénzekért szétdolgoztatják a népet (lásd rabszolga-törvény) és a hasznot kiviszik Nyugat-Európába.
Mert szerinted az orosz titkosszolgálat (ami a világ legjobbjai közt van) és Putyin annyira hülyék lennének, hogy ne tudnának eltenni láb alól valakit ha akarnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!