Kormánypárti vagy Mi Hazánk-os, esetleg ellenzéki bérkommentelőből van itt több?
Érdemes elolvasni!
Valahol olvastam arról is egy cikket, hogy a jelenlegi kormány a közmédián keresztül fizetett bloggereknek és kommentelőknek.
#12 "Valahol olvastam arról is egy cikket, hogy a jelenlegi kormány a közmédián keresztül fizetett bloggereknek és kommentelőknek."
Aha. Hol olvastál ilyet? Csak nem egy ballib propaganda oldalon? Micsoda meglepetés.
Ja, nem.
#14 bocs, de nem vezetek naplót arról, hogy mikor milyen cikkeket olvastam és hol. Nem gyűjtöm a linkeket, nincsenek panelválaszaim, a meggyőződésemet írom le, ha késztetést érzek. Ingyen.
Igen, nyilván egy "ballib" médiában olvastam erről, mókás lenne, ha a Fideszes média számolna be arról, hogy bérkommentelőik vannak.
Ez a ballib média azonban elég meggyőző volt, mert közérdekű adatigényléssel és perrel szerezték meg a szerződést, aminek másolatát közzé is tették.
Hirtelen ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!