Ha az ellenzék nyerne, akkor ki, hova menekülne?
Figyelt kérdés
Kövér szerint a magyarok nagyon megfogják szívni.2021. febr. 23. 14:29
2/15 árokpart válasza:
Attól függ melyik ellenzék. Ha a parlamenten kívüli civilek tudnának csinálni egy rendszerváltást akkor szerintem az is hazajönne aki korábban elment. Egy felelős független nemzeti kormány kellene EU nélkül, Horvátországgal, Szerbiával, Romániával és a visegrádi országokkal közös szövetség létrehozását. Na ha ez megtörténne akkor bontanék egy pezsgőt még úgy is, hogy betegségem miatt nem ihatok. Minden ezen kívüli megoldás számomra érdektelen így a választások is, mert nincsen kire szavazni.
3/15 anonim válasza:
És ki lenne az a független nemzeti kormány ?
4/15 anonim válasza:
Korábban sem menekültem sehová, most sem fogok.
6/15 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak minél messzebb meneküljetek és vissza se gyertek! :D
7/15 anonim válasza:
Nem lesz itt menekülés,harc lesz.
9/15 anonim válasza:
Valahogy kihúzom azt az egy évet, amíg összevesznek a koncon.
10/15 anonim válasza:
2 "Attól függ melyik ellenzék. Ha a parlamenten kívüli civilek tudnának csinálni egy rendszerváltást akkor szerintem az is hazajönne aki korábban elment...."
Ezt osztom, de ebből sajnos semmi sem lesz. Csak csövőrből jó nagy lavorba kerülünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!