A kormány hülyesége miatt igazoltattak a rendőrök?
Tegnap a Debreceni Nagyerdei parkban sétálgattam, mivel napközben tavaszias idő volt sokan sétállgattak. Az étel üzletsoron (több büfé, étterem van egymás mellett), vettem egy gyros tálat, de nem lehet megenni mert megtiltotta Orbán. Csak elvitelre lehet. Kifizettem, elkészűlt, átvettem és arrébb mentem, pad sem volt, egy betondarabra letettem a táskám és állva egyik kézzel a tálat tartottam, másik kézzel a villával ettem a gyrost mint egy hajléktalan. Többen jöttek mentek sétáltak, csak én ettem állva. Jött egy rendőrautó és kiszállt két rendőr, közölték igazoltatás. Mondtam rendben. Nem kértek személyit, mert van szolgálati okostelefon náluk és kérték, nevem, címem, anja neve, beütötte és ki is dobta az adatom. Ekkor közölték, hog egy ruházat és csomagátvizsgálás is lesz, oda kellene menni a kocsihoz, kipakolni mindent a táskámból, zsebemből a kocsi motorháztetőjére. Na ekkor mondtam, hogy 5 perc, majd megeszem és utána. Ellenkedtek, hogy egy rendőri intézkedést ne hátráltassak, mert 5 percig nekik várniuk kell és lehet addig egy balesethez kellene menni. Mondtam, hogy akkor is megeszem. Közöltem, hogy a jogszerű rendőri intézkedést nem tagadom meg, mert nem szabad különben előállítanak, meg lesz a kérésük csak megeszem. Mondták, hogy tegyem le, majd utána megeszem, mondtam, nem akkor is megeszem. Látták biztos, h nem bírnak velem és vártak. Megettem és kipakoltam. Közben mondták, hogy ha ők azt mondják, hogy azonnal mutassam meg a cuccom, akkor nem mondhatom, hogy mindjárt, hanem máris. Próbáltak ilyesztgetni, hogy ezért most majd mindjárt be is visznek, nem sz@rakodnak. Mondtam, hogy nyugodtan, vasárnap délután van, bemegyek magukkal, ha kérik, kitelik az időből. A végén átnéztek mindent és elköszöntek. Tudtam, hogy be úgysem visznek, meg ha bevittek volna, nem lett volna nagy gond belőle, mert semmi illegális cucc nem volt nálam, nem is köröztek, semmit nem követtem el és csak letolta volna a felettes őket, hogy annyiért miért vittek be, hogy annyit mondtam, majd mindjárt, ha megeszem a kaját. Oké, már mikor odajöttek köszöntek, én akkor már nem kellemes hangon köszöntem, meg nem hagytam magam, megettem és utána pakoltam ki. Azt is kérdezték, hogy mi járatban vagyok, mondom vasárnapi séta. Kérdezték merre megyek, mondtam, hogy a magánéletem hadd ne teregessem már ki. Ami nem tetszhetett nekik ennyit mondtam, amúgy együttműködtem a hatóság tagjaival.
De vajon, ha gyaloglok sétálok mint a többi ember, akkor is engem szúrtak vona ki, hogy igazoltatnak vagy Orbán Viktor hülyesége miatt, hogy nem lehet bent elfogyasztani, hanem kint az utcán mint egy csöves úgy álltam, ettem és ezért igazoltathattak, mert gyanús voltam?
Amúgy nem nézek ki csövesnek, egy lakóhelyel remdrlkező rendezett öltözékű minkahelyel rendelkező emner vagyok. 41 vagyok, de fiatalnak nézek ki, sokan még fiatalember-nek is szoktak szólítani.
19: ez ugyanaz az érvelés, mint hogy a kormány láthasson bele minden titkosításba, mert akinek nincs titkolnivalója, azt nem zavarja
A zsarnokság ott kezdődik, és a szabadság ott végződik, ha a kormány minden lépésedet megfigyelheti minden erőfeszítés nélkül.
Aki nem érti, hogy miért nem kellene, hogy a rendőr csak úgy igazoltathasson, minden ok nélkül, az nem érzi, hogy a valódi szabadság hol végződik.
EZAAAZZ!!!! Egy igazi hazafi!!
Ja nem.
A kormány hülyesége miatt igazoltattak a rendőrök?
Nem, a sajat bunkosagod miatt! Valoszinu te is tudod, hogy most csak elvitelre lehet akarmit is vasarolni a vendeglato helyeken, ellenben ez nem jelenti azt, hogy az utcan kell elfogyasztani mint egy hajlektalan. A bugris viselkedesed miatt igazoltattak a rendorok, mert azt hittek hajlektalan vagy aki az utcan zabal :)
Akkor hol egyem meg, mikor akkor voltam éhes, és messze lakok?
Ezért volt olyan viselkedésem a rendőrökkel, amilyen. Kicsit lekezelő.
Nem tud egyebet tenni, mert a törvény köti a kezét, ezt én nagyon jól tudom és kénytelenek voltak megvárni míg megettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!