Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Viktor már be van oltva?

Viktor már be van oltva?

Figyelt kérdés
Te mit gondolsz?

2021. febr. 22. 07:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Már akkor belett oltva, amikor a nevelőapja gondozásba vette.
2021. febr. 22. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

100%-ig biztos vagyok benne, hogy kb. az első Pfizer szállítmányból beoltották a teljes fideszes bandát, Vityát elsőként.

Ez amúgy pont egy olyan dolog lenne, amivel semmi gond nincs, hiszen egy ország miniszterelnöke nem eshet ki egy krízishelyzetben hetekre vagy hónapokra a munkából, főleg nagyon kockázatos, ha lefertőzi az összes többi kulcs emberét. De hát mint tudjuk itthon nyomni kell az ostoba "én a nép gyermeke vagyok, majd beoltatom magam mikor rám kerül a sor" propagandát... Meg hát ugye az sem lenne túl hiteles, hogy ő megkapja a Pfizert aztán a népet meg buzdítja a kínaira...

2021. febr. 22. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Jaja, Pfizert kaptak, majdnem a legelején.

A többi csak színház... Nulla becsület, és ők a "legjobbjaink" ☹️

2021. febr. 22. 09:15
 14/16 A kérdező kommentje:

10: nekem az lenne normális, hogy az aktuális miniszterelnök be legyen oltva az elsők között, hiszen mégiscsak ő viszi az ország dolgait

Ha nincs beoltva, az felelőtlenség, ha pedig be van, akkor nem kellene bohóckodni ezzel, hogy megvárja a kínait, inkább mondanák, hogy a vakcina biztonságos, a miniszterelnök is megkapta már.

2021. febr. 22. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Nyilvánvaló, hogy a legtöbb ország vezetői megkapták már. Senkinek nem tűnt fel, hogy ezek össze-vissza találkozgatnak mindenkivel és semelyikük se lesz beteg?
2021. febr. 22. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Kicsik vagyunk, kicsi nép vakcinája jár nekünk
2021. febr. 22. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!