Szakítottál meg kapcsolatot baráttal/rokonnal/ismerőssel a politikai hovatartozása végett?
Próbálom kerülni mindig a politikai témákat az ismerősi és baráti körben , mivel vegyes ott is a kör. Én magam Fideszes vagyok , de ellenzéki ismerősök előtt inkább nem hangoztatom, hogy ne legyen vita belőle.
Egyik régebbi ismerősömmel akivel régebben baráti viszonyban is voltunk most felkerült a politikai téma és mivel tudtam, hogy ellenzéki DK szimpatizáns, próbáltam témát váltani de nem engedte. Egy darabig csak hallgattam, de a vége felé már szinte habzó szájjal szídta Orbánt és nem értette miért nem csatlakozok , majd kifejtettem csak röviden véleményem az elmúlt 10 évről, meg az azelőttiről és akkor teljesen begőzölt, hogy én a Fideszre szavazok, illetve ha ezt tudja régebben akkor szóba se áll velem.
Most ezek után kérdezem, hogy csodálkoznak itt sokszor többen is, hogy ismerősi körükben nem hangoztatja senki, hogy Fideszes , vajon miért?
Egyszerűen ráugranak az emberre és bármilyen észérv kevés a vitába, Facebookon is látni ezt, de nem gondoltam volna, hogy normálisnak mondható egykori barát is ilyen szinten megcsinálja ezt élőben is.
Mindenesetre a kérdés, veletek történt már ilyen?
Amúgy politikáról nagyon kevés emberrel lehet értelmesen beszélni.
Ehhez kell egy fokú érettségi szint, ami magyaroknál nem létezik.
Senkivel nem szakítom meg a kapcsolatot, attól függetlenül, hogy hová szavaz. De ilyen gyerekes dolgok történtek:
-Faceről törölt 2-3 ismerős, de pár hónap múlva ha le voltak égve, akkor csörgött a telefon...
-Facen 2 embert kellett lekorlátoznom, mert a diktatúra marhaságaikkal offolták az üzifalat folyamatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!