Ha működnek a korlátozó intézkedések, akkor miért emelkedik megint a járványgörbe?
Szerintem
-mindenki unja már mióta bevagyunk korlátozva unalmas
- jön a jó idő
- nincs semmi intezkedés arra hogy ha a munkával végeztek az emberek a bevásárló központokba 15-18h ig ne egymáson legyenek az emberek/kinek ki van írva tartsad a 1,5m távolságot de ja a pénztárnál hogyan?/
- ezerért veszek én már csak csomagolt szeletelt kenyeret mert igen a h*lyéje /tisztelet a kivételnek/ össze fogdozza mint a h*lye gyerek
- mondjuk ki szerintem nyugottan hogy ez lesz rosszabb is
Én múltkor az AUchanban azt láttam, hogy a bevásárlókocsi lehajtható részén ült a kisgyerek, és a kocsi tolós részét NYALOGATTA! Az apja végignézte, és csak ennyi tett hozzá: "jajj most az jó neked, hogy megeszed?"
Ilyen undorító emberek vannak.
Repulovel egyre kevesebben utaznak a karanten miatt, viszont a hatarokon kulfoldrol barki bejohet ellenorzes nelkul kocsival. Max. idonkent elkerik a munkavallalasi szerzodest.
En pl. Hollandiaban elek es ismeroseim heti-2 heti szinten ingaznak par napert.(csak azt nem tudom miert nem maradnak a valagukon) Ugyanez a helyzet a nemeteknel, az osztrakoknal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!