Az Ellenzéki összefogás azt ígérte, hogy nem fogják egymást nyilvánosan ütni. Akkor most mi ez a parádé Zuglóban, miért nem beszélik meg belső körökben nyugodtan és intelligensen?
"miért nem beszélik meg belső körökben nyugodtan és intelligensen?"
Az ellenzéki összefogás tagjai nyugodtan és intelligensen?
Egy is lehetetlen lenne tőlük, de ráadásul mindkettőt szeretnéd? Tőlük?
Nem is FeGyőr meg a Momentum lett volna, ha nem ripacs módon, a médián keresztül lájkvadász posztokkal megy neki a zuglói "maffiának". Rühellem én is Horváth Csabáékat, de ha én léptem volna be velük egy szövetségbe és ilyen gyerekes, ócska módon vádaskodnának a párttársaim, égne a bőr a p*fámon.
Azt igérték, hogy felszámolják a korrupciót, akkor miért a 3,1415csáért kell mutogatni, ilyen "veletek kezdjük majd" jelleggel? Adják meg a tiszteletet, aztán ha eljön az ideje, akkor kiderül, hogy ki volt korrupt és ki nem. Nem ellenfelek.
Ennél jobban nem tudom leírni miért, de szerintem rettentően undorító amit a Momentum csinál és úgy mondom ezt, hogy utálom az MSZP-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!