Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Orbán Viktor,...

Igaz, hogy Orbán Viktor, Kövér László, Deutsch Tamás és Varga Mihály is a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkárai voltak? És van képük másokat lekomcsizni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 20. 20:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

1966-ban léptem be a kisz-be.

Abban az időben természetes volt: kisdobos, úttörő, kisz. Abszolut nem politizáltunk. Se pro, se kontra. Kirándulásokat, különböző kulturális programokat szerveztünk, moziba-, szinházba jártunk stb. Ennyi.

A pártba már nem léptem be. Pedig próbáltak agitálni.

Persze egy KISZ KB (Központi Bizottság) titkár egészen más kategória.

2021. febr. 20. 21:41
 22/44 anonim ***** válasza:
71%

Engem kizártak abból a KISZ-ből, amelyikben Kövér et. olyan főnök volt, hogy bejárása volt a KISZ-KB -hoz...

Nem kellett mindenkinek titkárnak lennie, pláne nem intézmény-szintűnek!

Ezek a sunyik azzal tagadnak le mindent, hogy abban az időben kötelező volt...

Hát, egyáltalán nem volt kötelező semmilyen KISZ funkciót vállalni!!!

Ezek ott lihegtek akkor is, mert a munka büdös volt nekik!

[link]

2021. febr. 20. 21:43
 23/44 anonim ***** válasza:
13%
#22 hazudsz.
2021. febr. 20. 21:51
 24/44 anonim ***** válasza:
65%
Aranyos, ahogy a fideszes birkák próbálják tisztára mosni Orbánt miközben tény, hogy ifjú kommunista volt.
2021. febr. 20. 21:53
 25/44 anonim ***** válasza:
33%
#24 Nem, nem tény. Csak nagyon szeretnétek gyurcsányotokat mosdatni ezzel a "zorbán is kiszes volt" mesével.
2021. febr. 20. 21:55
 26/44 anonim ***** válasza:
63%

Orbán az égadta világon minden volt már!!!

Nem szégyen az, hogy Orbán kommunista IS volt, ráadásul sosrosista IS volt...

Komolytalan ember, az biztos!!!

2021. febr. 20. 21:57
 27/44 anonim ***** válasza:
66%

25

Mi köze ennek Gyurcsányhoz? Ő sosem hazudta magát hívő keresztény konzervatívnak, mint az ifjú kommunista Orbán.

2021. febr. 20. 22:00
 28/44 anonim ***** válasza:
82%
Amikor '66-ban beléptem a kisz-be, előbb azt sem tudtam, hogy mit jelent (Kommunista Ifjúsági Szövetség). Később a kommunizmusról annyit mondtak, hogy akkor lesz majd kommunizmus, amikor akkora lesz a jólét, hogy "a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet", vagy legalábbis szükségletei szerint -de lehet, hogy ez utóbit a szocializmusra mondták. Akkoriban még csak "szocializmust építgettük". Vagyis mi csak tanultunk.
2021. febr. 20. 22:09
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

en nem lehettem-(banta a rosseb)-se kisdobos,se uttoro, merrt a szuleim vallasos zsidok voltak!! az iskolaban rajtam kivul vollt egy masik lany is a katica azok meg hithu keressztenyek voltak azzert nem lehetett a kati se kisdobos vagy uttoro!

igy amig a tobbi hulye ott palott a tuzo napon,vigyazzban mi ketten az arnyekban ultunk a fuben vigyorogva nezve az izzadokat!

2021. febr. 21. 04:05
 30/44 anonim ***** válasza:
41%
Ha a Fideszben patinás kommunisták ülnének, akkor nem szavazna rájuk a mostani bázis. A Fidesz tábora ugyanis masszív antikommunista, nemzeti érzelmű emberből áll, akik a Kádár-rendszer elszenvedői voltak. A komcsik most is a bolsevik identitású pártokra szavaznak, nem a Fideszre.
2021. febr. 21. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!