Igaz, hogy Orbán Viktor, Kövér László, Deutsch Tamás és Varga Mihály is a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkárai voltak? És van képük másokat lekomcsizni?
1966-ban léptem be a kisz-be.
Abban az időben természetes volt: kisdobos, úttörő, kisz. Abszolut nem politizáltunk. Se pro, se kontra. Kirándulásokat, különböző kulturális programokat szerveztünk, moziba-, szinházba jártunk stb. Ennyi.
A pártba már nem léptem be. Pedig próbáltak agitálni.
Persze egy KISZ KB (Központi Bizottság) titkár egészen más kategória.
Engem kizártak abból a KISZ-ből, amelyikben Kövér et. olyan főnök volt, hogy bejárása volt a KISZ-KB -hoz...
Nem kellett mindenkinek titkárnak lennie, pláne nem intézmény-szintűnek!
Ezek a sunyik azzal tagadnak le mindent, hogy abban az időben kötelező volt...
Hát, egyáltalán nem volt kötelező semmilyen KISZ funkciót vállalni!!!
Ezek ott lihegtek akkor is, mert a munka büdös volt nekik!
Orbán az égadta világon minden volt már!!!
Nem szégyen az, hogy Orbán kommunista IS volt, ráadásul sosrosista IS volt...
Komolytalan ember, az biztos!!!
25
Mi köze ennek Gyurcsányhoz? Ő sosem hazudta magát hívő keresztény konzervatívnak, mint az ifjú kommunista Orbán.
en nem lehettem-(banta a rosseb)-se kisdobos,se uttoro, merrt a szuleim vallasos zsidok voltak!! az iskolaban rajtam kivul vollt egy masik lany is a katica azok meg hithu keressztenyek voltak azzert nem lehetett a kati se kisdobos vagy uttoro!
igy amig a tobbi hulye ott palott a tuzo napon,vigyazzban mi ketten az arnyekban ultunk a fuben vigyorogva nezve az izzadokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!