A gyermekesek kétharmada imádja a Novák Katalin és Fidesz-kormány által nyújtott Lakásfelújítási támogatást. Te igénybe fogod venni?
🏡❤👨👩👧👦👶👶👶👶
Hatalmas lehetőség ez a családoknak.
A dolgozó, igényes magyaroknak alapvető, hogy egyre épülő és szépülő környezetben tudjanak élni, nevelni gyermekeiket. Kormányunk ebben segít és érdemi segítséget nyújt. Engem pedig érdekel, TI mennyire tartatok rá igényt, ezért a szavazás.
"A felmérés szerint az érdeklődés a falvakat és a városokat egyenlő arányban érinti, legtöbben a 40-49 éves korosztályból tervezik a támogatás igénybe vételét. A válaszokból kiderült, hogy az érdeklődők közül százból nyolcvanan önálló családi házban vagy házrészben élnek."
Szerintem érdemes igényelni ❤
És nagyon egyszerű is 👌
10)
Á dehogy,pont hogy álomvilágban élnek.
Szánalmasak ezek a kérdések, ráadásul az adminok is mintha a fidesz mellett állnának. Tegnap megkérdeztem, hogy miért birkák a fideszesek, erre kaptam egy moderációt, olyasmit, h törölték a kérdést, fogjam vissza magam mert bannolnak bla bla bla. Egy ilyen fideszes okádékhalmaz meg maradhat.
Mellesleg egy nagy nulla támogatás. Szülj hozzá 3 gyereket a nyomorba, mert csak akkor jár neked támogatás, aztán neveld fel őket rendesen, majd nézd meg mennyibe fog kerülni, és el tudod e őket rendesen indítani az életbe, megadva nekik minden alapot. Közben a minimálbér 4%-ot nőtt, miközben 7%-ot gyengült a forint. Ja majd beokádja valami agymosott fideszes, hogy miről beszélek, itt mindenki félmilliót keres xd
Szerintem egy fideszes tróger sosem fogja megérteni, hogy azért lett drága a felújítás, mert ez a blfsz kormány egy ingatlan lufit fúj. És azért lett drága az ingatlan, mert egy idióta pénzügyi politikát folytatnak.
Kérdező, kérlek ne told már ennyire direktben ezt a fideszes ostobaságot. kilóg a lóláb.
Amúgy... jár a krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!