A magyarok tényleg kussban fogják tűrni a legalább őszig tartó korlátozásokat?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 17:36
1/11 anonim válasza:
Ki mondta, hogy addig lesz kolátozás?
2/11 anonim válasza:
Szerintem igen, ha Vezérünk hónapról hónapra hiteget minket, hogy na következő hónapban majd feloldják, aztán mégsem. Ez van, nagyon birka nép lettünk.
3/11 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelni, hogy te mit fogsz csinálni? Gondolom kussban tűröd csak néha idejössz hőbörögni, hogy "a magyarok".
4/11 anonim válasza:
Közösségi,hőbörgésnek esélye sincs,egyéni megoldásra kell törekedni .
5/11 anonim válasza:
2 csak te lettél birka.én nem türöm kussba elmondom a kritikát ha van mire .mondjuk engem annyira nem érint a lezárás mert előtte se nagyon volt hova mennem.másokat jobban érint.
6/11 anonim válasza:
Kipcsak erős harcos, bátor nepünk úgy cselekszik egy zsák krumpliért cserébe, ahogyan azt a nagy, hatalmas, ítéletnap utan is hatalmon lévő kiváló bátor hadVezírurunk megköveteli.
8/11 anonim válasza:
Sajnos birka nép vagyunk, velünk bármit meg lehet tenni.
#1 Attól függ, melyik év őszére gondolt a kérdező.
9/11 anonim válasza:
Sokan azt is elfogadnák, hogy életük végéig maszkban kelljen élniük.
10/11 anonim válasza:
Persze, mint mindent. A hülyébbje észre sem veszi, hogy az a cél, hogy akár a jövő évi választásokig is elhúzzák ezt a faszkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!