A nemzeti konzultáción miért nem lehet arra szavazni, hogy most azonnal oldjanak fel minden intézkedést?
Miért van egyáltalán ilyen konzultáció?
Talán a mucsaröcsögei Karcsi bácsi és Ibolya néni véleménye kell, hogy eldöntse azt, hogy milyen gazdasági lépésekre van szükség egy elhúzódó járványhelyzetben? Akkor minek vannak a szakértők?
Egyre bizarrabb ez a Fidesz-ország!
Mert akkor a kérdést úgy kellene feltenni, hogy:
"Szeretné-e, hogy az egyéni szabadság felülbírálja a társadalmi érdeket?
Szeretné-e, hogy az ön kényelme és igényeinek kielégítése néhány ezer ismeretlen ember halálát okozza közvetlenül, vagy közvetetten?"
vagy
"Lesz.ja-e, hogy más emberek is vannak-e a világon?"
Végül fel kellett volna tenni a kérdést, mert remek EQ és IQ szintfelmérés lett volna.
#14 Én még azt is túlzásnak tartom, amikor azt mondja OV, hogy 2 hét múlva fokozatosan nyitás lesz. Dehogy lesz! Akkor lesz csúcson :-( Értem én, hogy gazdasági szempontokat is figyelembe kell venni a nyitás-zárás terén, de ha 2 hét múlva kinyitnak, akkor lesz 4.hullám is.
Esetleg úgy lehetne nyitni, hogy az igazoltan, 3 hónapon belül átesettek, és az oltottak menjenek, plusz azok a dolgozók, akiknek muszáj dolgoznia. De az iskolákat kinyitni a tavaszi szünet után nagyon hülye ötlet, ameddig a Heim Pál durván tele van covidos gyerekkel, és a tanárok nincsenek oltva legalább az elsővel. :-(
Ez a nyitás már megint politikai döntés lesz, és megint az egészségügy fog sz0pni, nameg az emberek, akik bekerülnek :-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!