Mikor évekig az influenza szedett áldozatokat, miért nem állították le az egész országot, tették tönkre a gazdaságot, zárták be az embereket?
Figyelt kérdés
Gondoljatok bele, milyen abszurd világ volt az!4!! Aki félt az influenzától, vigyázott magára, a többi ember meg élt boldogan. Fuj, felelőtlenek! Mindenkit be kellett volna akkor is zárni!! Azt is, akin tünetmentesen átmenne, azt is! Mindenki szívjon amiatt a kevés miatt, akire tényleg veszélyes a jávány! Most a jó, ahogy van! Szép látni, ahogy mennek tönkre az elberek, pedig nem kellene nekik, nyitva lehetnek, mert már nem hiszik el a propagandát. Fúj!4! Csak az zárkózzon be aki fél, a többieket meg(akik a többség) engedjük élni? Miféle idiótaság ez?? Aki ezt gondolja, börtönbe vele! Vigyázzon magára aki fél a járványtól, a többi ember meg, akik nagyja meg sem érzi azt, éljen szabadon?? Pff, miféle hülyeség ez?? Így a jó, most! (Igaz így is halnak meg, dehát spongyát rá, kell az a 8óra utáni kijárási korlátozás, kell a középiskolákat bezárva hagyni (hisz köztudottan a vírus a középiskolásokra a legveszélyesebb ugye, brit tudósok mondták). Ki ért velem egyet, hogy ez így jó, na?? Remélem lesz 85. Hullám is, és mi csak tűrni fogjuk, de szép is lenne! Vagy nyáron megint nyaralni megy a vírus?2021. febr. 18. 18:22
11/24 anonim válasza:
10-es szarok én az oltás mellékhatásaira meg a föld laposságára is. Aki akar maradjon otthon a fenekén, bezárkózva, de engem ne korlátozzanak
12/24 anonim válasza:
"szarok én az oltás mellékhatásaira meg a föld laposságára is. Aki akar maradjon otthon a fenekén, bezárkózva, de engem ne korlátozzanak"
#11 ja mert te különleges vagy, te a nemzet fölött állsz. Birka 🤣🤣🤣
13/24 anonim válasza:
Jó lenne, ha végre nem úgy néznénk a halálozás, hogy az influenza 5000 embert ölt meg egy év alatt, a koronavírus 10000-et. Az influenza több fiatalt öl meg, mint a koronavírus, a koronavírus idősekre veszélyesebb jóval, mint az influenza.
14/24 anonim válasza:
#13 és az idős kevesebbet ér, mint a fiatal? Ezt szemébe mondanád saját idős családtagodnak is?
15/24 anonim válasza:
Most jött el a lehetőség, hogy lélegeztetőgépek és kínai szemét vakcinák árát ellopják.
16/24 anonim válasza:
#14 Nem kéne kiforgatni, amit írtam, de az tény, hogy nem mindegy, hogy a vírus nélkül 2 évet élhet még, vagy 50-et. Ezt írtam, amikor azzal érveltek, hogy fiatalok is halnak meg. Néhány hónapig még tartható ez az állapot, de évekig már nem.
17/24 anonim válasza:
Én gyerekek tanyán élek a saját birtokomon. Német napelem és kanadai szélgenerátor+aggregátor látja el a portát árammal. 500 méteres fúrt kút ivóvízzel. Van 20 szürkemarhám 30 tehenem, 200db birkám, 500db tyúkom. Boltba sóért járunk 5 évente.
Az internetet kanadai műholdas netet veszek, ahogy műholdas telefont is mert elég topáz az itthoni szolgáltatók arzenálja.
Milyen vírus?
18/24 anonim válasza:
Afeleöl nincs kétség, hogy a covid létezik, és nyilván különösen a rizikócsoporte veszélyes lehet. Viszont arra nincsen tudományos bizonyíték, hogy a korlátozások, akármennyit is csökkentenének a terjedésén. Az egyik ismerösöm is mivel voltak alapbetegségei, már novemberben bezárkózott teljesen, a rokonai mega szomszédjai hagyták az ajtója elött a szükséges dolgokat, ennek ellenére január végén elkapta és még mindig kórházban van. Ugyanígy járt egy osztrák újságírónö is, aki hónapok óta home-officben volt, rendszersen közötle cikket, hogy miylen fontosa maszkvsielés, az otthonmaradás stb, ennek ellenére elkapta.Olyan megodlást kell találni, amivela rizikócsoport jól védhteö, de nem megbénította társodalom, mert a jelenlegi szabályozások, többet áratnak midn használnak az elmaradt edzések, a bezártság, az elhalasztott szürövizsgálatok, gyógykezelések súlyos kihatással vannak az emberek mentális, de testi egészségére is, a gazdaságról ne is beszéljünk. Ezek jóval több kárt okoznaka vírus, a víruskezlésre van oylan ódszer is ami nem bénítja mega gazaságotés az emberek midnenapjait , de védi a rizikócsoportot, így gyözte le pl a vírust Japán és Dél.korea is, ezt kéne tanulmányozni, és nem kiza´rólag ezt a Lockdowndit az egyetlen egy lehetséges módszernek beáollítani, holott még a virológusok egy re´sze is viatja a hatékonyságát.
19/24 Deniel01 válasza:
A vírus létezik ez tény ezt nem is kell vitatni meghaltak benne emberek sokaknak hozzàtartozói ez tiszta de ha csak annyi időt ràszànàtok hogy beírjàtok Google-be most szàmoltam ki friss adatok szerint aminek szerintem a fele kamu de kiszàmolva a fertözöttek 2%halt bele de kb 30% ment csödbe és vesztett el mindent
20/24 anonim válasza:
#19 A felelős döntés az lenne, hogy az állam kárpótolja ezeket az embereket, nem az, hogy ráereszti a népességre a vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!