A krumpli mellett, vagy a krumpli helyett vetik be a hülyítésnek ezt a formáját is?
2021. febr. 18. 16:14
A kérdező szavazást indított:
Mellé, hasmenéskor jól jöhet egy szennylap
Helyette, a krumpli már unalmas - az osztogatóival együtt
Együtt a kettőt, mert az egyikkel meglehet főzni a másikat.
Csak a krumpli érdekel, mert analfabéta vagyok.
más, leírom
12 szavazat
1/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, de nálad már működik, akár hogy is történt 🤔
2/14 anonim válasza:
Kettyő az egyben🤗🤗Sok sikert!Amilyen értelmi szint van jelen....
4/14 A kérdező kommentje:
Latod mik vannak?
Még kezembe sem adták a hazug fideszes propaganda szennylapot, máris elhülyültem tőle. Mi lesz, ha még el is olvasom? Tuti, hogy a lopós bandátokra fogok emiatt szavazni!
2021. febr. 18. 16:34
5/14 anonim válasza:
Arra szavaz mindenki akire akar
6/14 anonim válasza:
Nem unjátok még a krumplizást? Amíg nem látjátok be, hogy nem ezért nyernek, addig nem lesz semmi változás.
7/14 anonim válasza:
Ingyen krumpli, ingyen újság, hát hol volt itt a Gyurcsányék alatt ekkora jólét???
8/14 anonim válasza:
Az egybites balosoktól értelmetlen mást várni, én értelmes baloldali érvvel még nem találkoztam, mindig átmennek érzelgősségbe, meg színészkedésbe. Ez a krumplizás is olyan kitalált megjátszott marhaság, az országgyűlésbe is a már balos Jakab vitte a krumplit, nem az Orbán. Az meg persze nem zavarja őket, hogy ők meg nagyban főzik a zacskós gulyáslevest. A baloldal legnagyobb elméi is kb. a Zsírszilárd szintjén leledzenek.
9/14 A kérdező kommentje:
8:
"kb. a Zsírszilárd szintjén leledzenek."
Te Józsi! Szili nem a ti bandatagotok véletlenül? :)
2021. febr. 18. 16:53
10/14 anonim válasza:
Hogy kell krumplival újságot főzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!