Nemzeti konzultáció, 6.,vendéglátós kérdés vélemények?
Ha már az inzultációban nem lehet értelmes választ adni, legalább itt nézzük meg ki hogy áll hozzá. Itt a kérdés szövege:
Vannak, akik szerint a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását meg kell engedni azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Mások szerint ezeket az eseményeket nem szabad megrendezni vagy látogathatóvá tenni, amíg a járvány véget nem ér. Ön mit gondol?
Nyilvánvalóan a legalsóra szavaztam mint minden értelmes ember.
Nem a vakcinaigazolásra!
Nem a lezárásokra!
"Nem valószínű a nyájimmunitás, egy ilyen sokszor mutálódó vírusnál, és ilyen oltási kapacitás mellett..."
A szavakat már ismered, de a lényeget nem értetted meg.
Ha úgy állunk hozzá, hogy csak egy szűk réteget oltunk be, mert a fiatalok úgyis kiheverik, akkor a vírus szépen terjedni és mutálódni fog. Itt lesz velünk 10-20 év múlva is, már az 1000. mutáció és akkor már azt fogod mondani, milyen jó lett volna, ha mindenki számára kötelezővé teszik az oltást.
Ha lett volna fél éve vakcina (nagy mennyiségben, világszerte), akkor nem jöttek volna létre a brit és egyéb mutációk és most nem az lenne a probléma, hogy kellenek újabb oltások majd.
Nem az oltási kapacitás a szűk keresztmetszet, hanem maga a vakcina.
#18 a gyártók nem tudnak annyit gyártani, szakemberek szerint sem fog eltűnni már ez a vírus, olyan lesz valószínű, mint az influenza.
#19!
Éppen ezt mondtam én is, hogy nincs elég vakcina. Szakképzett munkaerő van. (Átállítják oltásra a kórházi dolgozókat.) A gyártással pedig után lehet menni az igényeknek, hiszen csak most kezdődött a gyártás.
A szakember első válasza ez volt: "Csak spekulálni tudok."
Magyarán csak tippelt.
Egy tipp miatt meg sem próbálni balgaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!