Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, Gyurcsány...

Mit gondoltok, Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor kezel jobban egy válsághelyzetet?

Figyelt kérdés

Már 1 éve válság van, volt ideje Orbánnak is bizonyítani. A hitelt ő is ugyanúgy felvette, azaz eladósította az országot mint Gyurcsány 2008-ban, de ennek a levét még később fogjuk megszívni (meg a gyerekeink, unokáink). A hitelesek sora még kérdéses, mert el van söpörve a szőnyeg alá a probléma, azt se tudjuk még.

De előreláthatólag a válságot melyikük tudta jobban kezelni?

2021. febr. 17. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

"#7 Mindig jókat nevetek azon ahogy a ballibek megpróbálják bemagyarázni, hogy gyurcsánynak csak a válság miatt nem sikerült, miközben ő maga mondja még 2006 tavaszán Őszödön"

Főleg ahogy a végére gyáva módon elkotródott, amikorra már tényleg tarthatatlan volt a helyzet.

2021. febr. 17. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

Ma két dolgot lehet tudni a magyar államháztartás és a gazdaság állapotáról.

1. A nyilvános adatoknak köze nincs a valósághoz

2. A valós adatokat titkoják (vajon miért kell kiperelni évek alatt minden apróságot az állami intézményektől)

2021. febr. 17. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

#12 És mindezt onnan tudod ilyen magabiztosan, hogy te kijelentetted hogy így van?

Szóval állítod hogy a hivatalos adatoknak nincsen köze a valósághoz, METT a valós adatokat eltitkolják. De akkor honnan veszed hogy azok a "valós adatok" nem ugyanazok amik nyilvánosak? Azért mert ütik az elméletedet arról, hogy itt olyan rossz lenne a helyzet?

2021. febr. 17. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Bajnai kezelte a válságot. A jelenlegit még mindig kezeli a kormány. Ha vége lesz akkor tudunk erre választ adni.
2021. febr. 17. 22:29
 15/20 anonim ***** válasza:
28%

Kérlek reagálj a másik felvetésre is :

Vajon miért kell kiperelni évek alatt minden apróságot az állami intézményektől ?

Miért titkolóznak ha nincs takargatnivalójuk ?

2021. febr. 17. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, honnan tudjam? nem szoktam intézményektől adatokat kiperelni. Te miért teszed?
2021. febr. 17. 22:55
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Mert mondjuk érdekelne hogy mire költik az adóforintokat. Ezt nevezik úgy, hogy átlátható állam.

Nekem nem elég az, hogy kiáll a kormányszóvívő és elmondja, hogy higgyük el minden rendben van a legjobb szerződést kötöttük. Igaz 20 évre titkosították az adatokat de az is az én érdekemben történt.

Szerintem hozzád megyek lakást felújítani. Mondok egy összeget te boldogan fizetsz. A részletek téged úgysem érdekelnek. Hidd el velem jársz a legjobban.

2021. febr. 17. 23:02
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

#17 Értem. Szóval bebuktál egy állításoddal, mert nem tudtad semmivel igazolni, ezért most nekiállsz személyeskedni és velem kötözködni. Aha.

de azt tudod ugye, hogy ez nem változtat azon, hogy bebuktál egy hazugsággal?

Mégis mi a fene köze annak hogy te nálam csinálnál bármiféle felújítást - már ha engedném - ahhoz hogy egy állami cégtől egy idegennek hogyan lehet megszereznie adatokat?

Ahogy mi köze ennek ahhoz, hogy te olyan adatok hamisságát állítod amiről te magad írod le hogy fogalmad sincsen a valós adatokról?

2021. febr. 17. 23:21
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Akinek van benne gyakorlata.
2021. febr. 18. 06:35
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Gyurcsány elk*rná az egészet, Orbán ugyancsak, de Gyurcsány bevallaná, hogy "elk*rtuk. Nem kicsit. Nagyon" Orbán pedig , ha lehet jobban elbaltázná a dolgot, de ő úgy állítaná be, minhta sikeresen megoldotta volna, mi több, ő váltotta volna meg a világot. A sok fideszes zombirka meg persze tapsikolna, és éljenezne. Ha meg valaki figyelmeztetné az emvereket arra, hogy nem úgy van, ahogy a Főméltóságú Úr mondja, azt agyba-főbe vernék, és a kezét is hátracsavarnák, úgy vinnék el.
2021. aug. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!