Szégyen jobbikosnak lenni, amióta Jakab Péter a párt elnöke?
Egyáltalán van még jobbikos?
Amúgy, szégyen annak lenni.
#10 Milyen koalícióból? Kapnak majd pár jelölti helyet a futottak még kategóriában, hogy hozzák a pár megmaradt szavazójukat és ennyi.
A mandátumok meg maradnak a többieknél az összefogásban. Bejut majd a parlamentbe Jakab, esetleg még 1 embere, a többiek nem. Ha ez az 1-2 ember kilépése megbuktat egy koalíciót, vagyis kisebbségbe kerülnek miatta a parlamentben, akkor meg is érdemlik.
"1 es válaszadóhoz hasonló nyomorult és szüklátókörü gondolkodas, ami miatt Orbanok es Gyurcsanyok közt vergiödik az ország"
Ki mondta hogy én így gondolkodok te nyomorult nagyokos birka? Pont ez a válaszom lényege, hogy ez a gondolkodás megy, erre van igény, hogy egyik tábor a másikat hergelje. Én nem írtam, hogy bármelyikhez is tartozom, csak a sok félanalfabéta birka félreértette és ezért a lepontozás is, mert itt senki nem tud értelmezni két összetett mondatot, de mégis mindenki fotelszakértő.
"Hihetetlen, hogy ezt nem látják a jobbik szavazói. Ha még vannak."
Az a hihetetlen inkább, hogy te nem látod át mekkora birka vagy, és hogy amit ideokádtál, az megvalósíthatatlan, semmi értelme, és nincs rá lehetőség sem, de alapja sincs
Neked nem mondták, hogy nem a f.sbukon kell választást nyerni?
Igazi jakabista birka lehetsz! Értelmesebb berkekben már ciki jobbikosnak lenni, lassan átnevezhetnétek magatokat gyúrcsány-júgendnek. 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!