Fideszesek, mentek az előválasztásra Gyurcsány legközelebbi emberére szavazni?
Elmegyek és egy Új Világ NépPárt-osra, vagy egy LMP-ésre fogom leadni a szavazatomat.
(Amúgy Mi Hazánk Mozgalmas vagyok XD)
De nem azért megyek el, hogy gyengítsem, hanem az ellenfél is legyen normális...
Egyéniben az egyént nézem, nem a pártot, a listán nézem a pártot és annak gondolatait, szóval ha egy vállalható lesz az ellenzéki egyéni jelölt, akkor lehet, hogy egyénibe rá fogok szavazni.
Hát sok sikert kívánok a fideszes szavazóknak a gyurcsányra vagy dobrevra való szavazáshoz az előválasztáson. És őszintén kívánom hogy azok után meg is nyerjék a rendes választásokat. Remélem hogy nagyon büszkék lesztek magatokra ;) Ja, és azok után egy rossz szót nem akarok hallani a majdani kormányról, hisz, ti választottátok ki őket az előválasztáson
Az előttem szólónak pedig minden tiszteletem
#12 Csaxolók, hogy ezt a kérdést éppen úgy nem egy "fideszes" írta ki, mint a korábbi hasonlókat sem - ez is éppen a fidesz elleni hergelésnek a része. A fideszesek nem fognak elmenni és szavazni azon az előválasztáson.
Ahogy jó ha tudod, hogy bármelyik összellenzéki jelölt nyerne, ha a balliberális pártok újra kormányra kerülnek, te pontosan olyan nagyon meg fogod szívni, mint mindenki más.
Pont ahogy történt az előző 3 ciklusuk alatt is mindenkivel. Sem az infláció, sem a munkanélküliség növekedése, sem a körbetartozások, sem a gazdasági csőd nem válogat hogy fideszes vagy nem fideszes az akit elér.
#14 "a az ellenzékiek tudják, hogy a fideszesek szavazták mag a miniszterelnök-jelöltet,"
HONNAN tudná azt bárki is?
Nyilvántartásod van netán a fideszesekről? Név szerinti szavazás lesz és nem titkos szavazás? Visszakövetitek netán az online szavazatokat szerverre, személyre?
Hogy is van ez?
Nem rémlik neked valami olyan, hogy demokrácia meg szabadságjogok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!