Fővárosban is, legalább nem mondják, hogy csak "vidéki kispárt". A tervek szerint minden egyéni körzetben önállóan indulnak. Ez szerintem jó, mert legalább két normális jelölt közül (értelemszerűen Fidesz-KDNP és MHM) lehet majd mindenhol választani.
Szerintem komolyabban vehető és felelősségteljesebb döntés a MHM-et beikszelni, ha nem akarod a Fideszt. Az összellenzéki összefogás legnagyobb problémája, hogy ki legyen közülük a vezető. Meg egyéb személyügyi kérdésekben sem egyeznek egymással. Hogy vezetnének egy országot?
2021. febr. 15. 20:49
12/32 anonim válasza:
Én a Mihazánkra szavaznék mert az oltatlanok pártját fogják. És sokat megnyertek ismerőseim közül is. Be fognak jutni.
2021. febr. 15. 20:54
13/32 anonim válasza:
Mindenhol indít saját jelöltet... Na és? Nem egy kamupárt volt, aki ezt megtette. Az értelem már más kérdés.
2021. febr. 15. 21:14
14/32 anonim válasza:
Hazaáruló idióta banda. Az összefogás arról szól, hogy egy választás alapjait meg lehessen teremteni ezzel a sepredékkel szemben. Torockai remélhetőleg a parlament közelébe sem kerül....
2021. febr. 16. 18:59
15/32 anonim válasza:
Képviselőik eleve esküszegéssel kezdtek. Letették a Szent Korona előtt Isten őket úgy segéljével a nagyesküt, hogy ha kilépnek a Jobbikból, vagy kirúgják őket, stb. akkor visszaadják a mandátumukat a Jobbiknak. Nem volt az esküben semmi "kivéve ha...", vagy "de ha...." ezek csak kifogások. Esküt szegtek, és ennyi.
Másfelől meg ááááálitóóóóóólag ők se a hatpárti összefogást, sem a Fidesz-kdnp-t nem akarják hatalomra segíteni, csak kormányozni akarnak. Ebből nyilván soha nem lesz semmi, innentől kezdve kár programot írni. Valóságban meg a Fideszt, az Isten nevében lopók pártát segítik.
2021. febr. 17. 09:44
16/32 anonim válasza:
12
Meg mindig nem tanultál abból hogy a pártok csak ígéretnek de nem tartják be azt?
2021. febr. 17. 18:00
17/32 anonim válasza:
#12 Szerencsére egyre több embert oltottak be Mihasznánk ellen.
2021. febr. 18. 00:26
18/32 MolotovPunk válasza:
Nagy terjeszkedés?Jelenleg 3% körül állnak...Kíváncsi leszek,hogy 2022-ben egyáltalán bejutnak e a parlamentbe.Remélem nem.
2021. febr. 18. 21:16
19/32 anonim válasza:
Én azt szólom hozzá, hogy nekik is joguk van indulni és szíve joga mindenkinek, hogy kire szavaz. Én az ellenzéki összefogás pártján vagyok, mert nekik van esélyük jelenleg leváltani a fideszt, a MHM kőkeményen konzervatív és kirekesztő nézeteivel pedig nem tudok azonosulni. Szerintem a lezárások ellen is azért vannak, mert érezték, hogy ez most jó kampányfogás (mondjuk olvastam olyat, hogy páran meg emiatt pártoltak el tőlük). Remélem a fidesztől elvesznek majd pár szavazatot ezzel is segítve az összefogást. Ezt ezúton is köszönöm nekik:)
2021. febr. 18. 21:19
20/32 anonim válasza:
"Toroczkai. Anyai ágon felmenőit a románok az erdélyi Torockóról és Kolozsvárról, apai nagyapja családját a szerbek a vajdasági (bácskai) Zomborból és Hódságból telepítették ki. Egyik dédapja Tutsek Gusztáv Vazul, az 1956 utáni perek hírhedt bírája volt, aki többek között Wittner Máriát is elítélte. "(wikipédia)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!