Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy így terjeszk...

Mit szóltok, hogy így terjeszkedik a Mi Hazánk Mozgalom?

Figyelt kérdés

[link]

Fővárosban is, legalább nem mondják, hogy csak "vidéki kispárt". A tervek szerint minden egyéni körzetben önállóan indulnak. Ez szerintem jó, mert legalább két normális jelölt közül (értelemszerűen Fidesz-KDNP és MHM) lehet majd mindenhol választani.

2021. febr. 15. 19:27
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Szerintem komolyabban vehető és felelősségteljesebb döntés a MHM-et beikszelni, ha nem akarod a Fideszt. Az összellenzéki összefogás legnagyobb problémája, hogy ki legyen közülük a vezető. Meg egyéb személyügyi kérdésekben sem egyeznek egymással. Hogy vezetnének egy országot?
2021. febr. 15. 20:49
 12/32 anonim ***** válasza:
57%
Én a Mihazánkra szavaznék mert az oltatlanok pártját fogják. És sokat megnyertek ismerőseim közül is. Be fognak jutni.
2021. febr. 15. 20:54
 13/32 anonim ***** válasza:
70%
Mindenhol indít saját jelöltet... Na és? Nem egy kamupárt volt, aki ezt megtette. Az értelem már más kérdés.
2021. febr. 15. 21:14
 14/32 anonim ***** válasza:
51%
Hazaáruló idióta banda. Az összefogás arról szól, hogy egy választás alapjait meg lehessen teremteni ezzel a sepredékkel szemben. Torockai remélhetőleg a parlament közelébe sem kerül....
2021. febr. 16. 18:59
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Képviselőik eleve esküszegéssel kezdtek. Letették a Szent Korona előtt Isten őket úgy segéljével a nagyesküt, hogy ha kilépnek a Jobbikból, vagy kirúgják őket, stb. akkor visszaadják a mandátumukat a Jobbiknak. Nem volt az esküben semmi "kivéve ha...", vagy "de ha...." ezek csak kifogások. Esküt szegtek, és ennyi.

Másfelől meg ááááálitóóóóóólag ők se a hatpárti összefogást, sem a Fidesz-kdnp-t nem akarják hatalomra segíteni, csak kormányozni akarnak. Ebből nyilván soha nem lesz semmi, innentől kezdve kár programot írni. Valóságban meg a Fideszt, az Isten nevében lopók pártát segítik.

2021. febr. 17. 09:44
 16/32 anonim ***** válasza:
48%

12

Meg mindig nem tanultál abból hogy a pártok csak ígéretnek de nem tartják be azt?

2021. febr. 17. 18:00
 17/32 anonim ***** válasza:
69%
#12 Szerencsére egyre több embert oltottak be Mihasznánk ellen.
2021. febr. 18. 00:26
 18/32 MolotovPunk ***** válasza:
63%
Nagy terjeszkedés?Jelenleg 3% körül állnak...Kíváncsi leszek,hogy 2022-ben egyáltalán bejutnak e a parlamentbe.Remélem nem.
2021. febr. 18. 21:16
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szólom hozzá, hogy nekik is joguk van indulni és szíve joga mindenkinek, hogy kire szavaz. Én az ellenzéki összefogás pártján vagyok, mert nekik van esélyük jelenleg leváltani a fideszt, a MHM kőkeményen konzervatív és kirekesztő nézeteivel pedig nem tudok azonosulni. Szerintem a lezárások ellen is azért vannak, mert érezték, hogy ez most jó kampányfogás (mondjuk olvastam olyat, hogy páran meg emiatt pártoltak el tőlük). Remélem a fidesztől elvesznek majd pár szavazatot ezzel is segítve az összefogást. Ezt ezúton is köszönöm nekik:)
2021. febr. 18. 21:19
 20/32 anonim ***** válasza:
63%
"Toroczkai. Anyai ágon felmenőit a románok az erdélyi Torockóról és Kolozsvárról, apai nagyapja családját a szerbek a vajdasági (bácskai) Zomborból és Hódságból telepítették ki. Egyik dédapja Tutsek Gusztáv Vazul, az 1956 utáni perek hírhedt bírája volt, aki többek között Wittner Máriát is elítélte. "(wikipédia)
2021. febr. 18. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!