Ha március 18-án járna le a védettségi igazolványom, akkor meg sem kapom?
Szeptemberben gyógyultam fel a covid- 19 betegségből hivatalosan. Úgy hallottam, hogy a már átesettek március 15-ig kapják meg az igazolványukat. Nekem 18-án lejárna, szerintetek kiküldik úgy, hogy pár nap múlva úgyis lejár, vagy meg sem kapom?
Nem, mintha nagyon kéne csak kíváncsi vagyok, hogy megkapom-e.
11
Örülök hogy viccesnek tartod ezt.Majd remélem akkor is nevetni fogsz majd ha az oltastol félholt állapotba kerülsz
13
A magad fajták oltatni fogják magukat.Raadasul a rendszer célja az hogy mindenki be legyen oltva
15
Nem vagyok troll,én csak az igazságot írom le.Be ne magyarázd nekem hogy te neked nem áll szándékodban beoltatni magad
17
Az egy dolog hogy átestel ezen a nem létező dolgon de ettől függetlenül még szorgalmazzak az oltásokat.Annak meg nézzél utána hogy mit jelent a zaklatás mert ez nem az.Egyebkent köszönöm a jelentést :)
19
Nálatok nem volt biológia óra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!