Mi lesz a klubrádióbal?
#1 😃
Ez ok, de a baloldal mit fog hallgatni?
#2 "Heti tv miatt nincs kiakadva Brusszel es az USA?"
Már hogy lenne.
Ha egy jobboldali vezetés alatt lejár a pályázata egy balliberális médiának és nem nyeri meg a következőt, az diktatúra, ha egy balliberális vezetés a fennálló szerződés ellenére kitesz egy nem balliberális tévét a stúdiójából, az meg a piaci verseny és nincs vele semmi baj.
Tudhatnád ezt már jól.
Most van két forgatókönyv, az egyik szerint a kormány be akarja tiltani a klubrádiót, de ezt legfeljebb akkor hinném el, ha pár héten belül nem kapnának új frekvenciát.
A másik forgatókönyv pedig az, hogy elqrták a papírmunkát. Ezt persze tagadják, de amilyen mértékű bürokrácia van, én simán el tudom képzelni, hogy ez történt. Az, hogy egy országos kampány reményében szándékosan qrták-e el az adatfeltöltést és a frekvencia igénylést, vagy egyszerűen hibáztak, vagy hogy valakinek szúrta a szemét a klubrádió és azt gondolta, hogy majd jól kicsesz velük azzal, ha 2 hétre elhallgttatja őket ráidóhullámon, aztán utána dupla annyi hallgatójuk lesz, azt nem tudom.
Ez volt az Indexel is...lett belőle kettő... 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!