A magyaroknak miért jön be ennyire a Fidesz macsós kormányzása, meg Orbán atyuskodása?
Figyelt kérdés
Ez szimplán azért lehet mert a magyarok ázsiai nép, akik uralkodókra vágynak?2021. febr. 14. 08:35
1/20 anonim válasza:
Egy macsó viselkedés az nagyvonalú, de én egy ótvar pronyó mindenre kiterjedő ordas tolvajlást látok. A csöves népnek löknek pár száz forintot, arra az 50-100-200 ezres keresetére meg nyugdíjára, miközben az árak olyanok, hogy fejenként 500 ezer kéne, hogy 1db ember egy albérletben eltengődjön egyedül. Szopjon le mindd mikor szarok!:)
2/20 anonim válasza:
#1-es elég keményen fogalmaztad meg a véleményed de tulajdonképpen egyetértek veled lényegében csak én szebben fogalmaznám meg.Krumpliért és tüzifáért eladók a szavazatok szóval ennyit erről...Plusz a Csok és egyéb finomságokat el sem kezdem filézni mert napestig eltartana és a legjobb az egészben hogy nem látják a trükköt akik felveszik...Az ész nem épp az erősségük de mindegy🤦♀️🤦♀️
3/20 anonim válasza:
Sajnos az átlagmagyar ilyen, kicsit buta, kicsit agresszív, este elvan a sörrel a való világ előtt. Pozitív tulajdonságnak számít a bunkóság (magyaros virtus címszóval), meg az ügyeskedés (magyaros leleményesség néven). Ha sokat ismételgetünk nekik dolgokat, akkor elhiszik, a lényeg, hogy egyszerű legyen.
4/20 anonim válasza:
szerintem ha körbekérdezel melóhelyen vagy ismerősöknél akárhol,akkor láthatod,hogy nagyon nem jön be senkinek,csak igen keveseknek.
a fidesz a szavazatai nagy részét megveszi a romáktól,a határontúli románoktól és uránoktól.
az a kevés valóban magyar szavazójukat pedig vagy gazdasági érdek fűzi hozzá,vagy hat náluk a göbbelsi propaganda ami tömény hazugság,de akiknél ez hat ők nagyon egyszerű emberek.
5/20 anonim válasza:
Természetesen tisztelet a kivételnek.
6/20 anonim válasza:
Én leszarom gyerekek, még azt az állatot is aki lepontoz, de én ilyen krumplikra, meg utalványokra és hitelekre, nem akartam leszaporodni mert egy gyereket nem lehet bizonytalan alamizsnából nevelni. Kihúztunk a picsába 6 éve Norvégiába. A feleségem pedagógusi fizetéséből és az én munkabéremből 6 év alatt spórolással lett egy tehermentes 1,5 szobás lakásunk és két gyerekünk, amit itt mertünk vállalni....Sok sikert mindenkinek!
7/20 anonim válasza:
Befogadtak "migránsként" és jó itt élni.
8/20 anonim válasza:
Azért, mert a Fidesz legalább nem egyértelműen magyarellenes minden megnyilvánulásában. Nem akarja lebontani a kerítést, nem fogadna be tömegével migránsokat. Nem akarja eladósítani, csődbe vinni az országot. Nem csinál rendszeresen magyarellenes dolgokat. Nem Gyurcsányok vezetik. A kisebbik rossz.
9/20 anonim válasza:
8-as!
Mehetsz a krumpliért! (A nyelved ne felejtsd otthon!)
10/20 anonim válasza:
8-as, nem vagyok fideszes, szerintem te menj a krumpliért Jakabhoz. Az emberek nem akarnak mondjuk egy államcsőd után fele, harmadannyit keresni. Márpedig könnyen az lehetne. Ahogy anno is közel jártunk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!