Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt miért van sokkal több...

Itt miért van sokkal több "vírusrettegő", mint pl a Facebookon?

Figyelt kérdés
Most vírusrettegő alatt olyanokra gondolok, akik szerint a korlátozásokon még jobban kéne szigorítani, kötelező legyen az oltás, és bármennyi ideig tartsanak a lezárások, mert megéri, aki éhenhal az meg menjen gyárba dolgozni. Itt jönnek állandóan a lepontozó válaszok a normális kritikákra , nem konteókra is elkezdenek laposföldezni. Pl Facebookon a híroldalak alatt meg pont az ellenkezőét látom, mindenkinek elege van, és pár zárjunkbemindent nyuggeren kívül senki nem akarja ezt folytatni már.

2021. febr. 12. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
A legtöbb kérdést ugyanazok az emberek teszik fel, folyamatosan. Nézz be a toplistába. :)
2021. febr. 12. 12:54
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
A Facebook nem a fizetett trollok terepe, mert ott az ismerőseid látják a hozzászólásaidat, és a kamuprofilokat is könnyű kiszűrni. Egy névtelen fórumon sokkal jobban működik az ilyesmi.
2021. febr. 12. 14:53
 13/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
72%
A facebookon nem akar leégni a haverjai előtt, itt meg se neve, se arca nincsen.
2021. febr. 12. 15:05
 14/19 anonim ***** válasza:
13%

Ezen a kérdésen is 100% körüli minősítést kapnak a Gödény kommandó tagjai? Mégis miről beszélsz?

A GYIK Politika rovata sokkal inkább mondható egy vitafórumnak, így nyilván markánsabban, polarizáltabban jelennek meg a vélemények. De nem, az elmúlt hónapokban gyakorlatilag átbillent a rovatban a széljárás.

Buta, birkázó, agyhalottazó, közhelyeket puffogtató vélemények kapnak magas értékelést, és árasztják el Covidos kérdéseket. Miközben az ellenvéleményekre megy a 0%.

És nem tudom mirefel a magabiztosság. Európában az őszi-téli járványkezelés megbukott. Sokkal komolyabban kellett volna venni az egészet, nem november elején, megkésve, félseggel félmegoldásokat bevezetni. Akkor talán karácsonyozhattunk is volna. Ehelyett itt van a harmadik hullám, és a Gödény kommandó még mindig csak a struccpolitikai megoldásokban hisz.

2021. febr. 12. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
60%
#14 Mi, normális emberek karácsonyoztunk, és még élünk.
2021. febr. 12. 21:16
 16/19 Alex Fly ***** válasza:
46%

Mi, józanul gondolkodó emberek is karácsonyoztunk és élünk. Ja és nem foglalkozok a viperatívtörzzsel, la kutyát nem érdeklik Nyunyóka néni előadásai, Orbán intézkedései közül pedig erősen hiányolom azt, ami a sokmilliárdos támogatást eljuttatná azokhoz, akik azt kapták ahelyett, hogy a strómanjaival eltüntetné.

De ettől függetlenül nekem valahogy rohadtul nem hiányzik, hogy elszabaduljon egy kontrollálhatatlan járvány, amivel nem tudunk mit kezdeni. És szerintem a rettegés nem azt jelenti, hogy vállalom a felelősség rám eső részét és betartok pár egyszerű szabályt annak érdekében, hogy csökkentsem a kockázatot. Az lehet, hogy a fertőzést tünetek nélkül átvészelném, de sokan nem - és valahogy nem kívánok részese lenni egyetlen ember halálának sem...

Ami pedig a konkrét kérdést illeti: a Faszbúk egyre inkább az Internet pöcegödre. Minden agyhalott ott terjeszti a hülyesédeit - ezzel szemben a GyK felhasználói bázisa jóval kisebb és már alapból nincsenek itt azok, akiknek a FB jelenti a teljes világhálót... Talán nem véletlen, hogy a Lenkei és Gődény-féle szélhámosok is ott szédítik a jónépet és nem ezen a fórumon...

2021. febr. 13. 03:16
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Itt kevesebb a boomer, nyugdíjas, kábszeres, iskolázatlan paraszt. Valszeg azért
2021. febr. 26. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:
8%
Gyakoris színvonaltol mit vársz?
2021. febr. 26. 16:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem kitiltottak onnan. Epidemiológus voltam. Ez pont olyan, mint 2002-ben a SARs volt, vagy az Influenza-A. Nem vagyok sem vírus tagadó, sem jàrvàny tagadó.
2021. febr. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!