Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyi olyan...

Szerintetek mennyi olyan vendéglátóhely és ország lesz aki fogad nem beoltott vendégeket?

Figyelt kérdés

Ugyebár egyetlen vendéglátóhely sem köteles oltáshoz kötni a belépést, az a kérdésem hogy mennyi lesz az aki tényleg nem is kér majd oltást?

Országok szempontjábol ugyanez érdekel, eddig Tanzániáról és talán Horvátországról olvastam utóbbi (nem biztos) , hogy nem kérik majd.

2021. febr. 12. 07:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Mivel jelenleg az oltás után is fertőzőképes vagy, értelmetlen a megkülönböztetés, hiszen ugyanúgy tud fertőzni az is, aki be van oltva, csak nincsenek tünetei.
2021. febr. 12. 09:59
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem értik sokan de mindegy mindenki úgy csinálja ahogy akarja...Kis ésszerűség
2021. febr. 12. 10:01
 13/19 A kérdező kommentje:
#5 igen joga van engem mint nem beoltottat majd kizárni a vendéglátóhelyéről. Ezt tudom. De lesz-e olyan akit ez nem érdekel és beenged?
2021. febr. 12. 10:09
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

Majd a Drive Thru, meg a Mc Drive, kiszolgál jobb esetben, bár az is megérdemli aki odamegy. 😂

2021. febr. 12. 10:17
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
11# oltás után hogy lennél fertőzőképes. Ja nem tudod elkapni, nem lehetsz beteg és fertőtőképes sem.
2021. febr. 12. 10:26
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

Valószínűleg vagy oltásigazolás vagy 48 órán belüli negatív teszt kell majd.

A vendéglátósnak (szálloda, étterem, bár) a legfőbb érdeke, hogy ne kelljen bezárnia. Minden más ez után jön

2021. febr. 12. 10:33
 17/19 anonim ***** válasza:
7%
Amúgy áruld már el, hogy mi a bánatos fütykösért nem tuod beoltatni magad, mikor több millió honfitársad megteszi? Szerinted zombi apokalipszis lesz?
2021. febr. 12. 10:34
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Ha túl akarják élni a vírus okozta bezárások hatásait akkor nem kötik igazoláshoz..de mindenki maga dönti el..engem nem nem érdekel különösebben..
2021. febr. 15. 20:42
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
17-es vagyok. Köszönöm egybites lepontozók:D Na remélem, hogy titeket nem fognak beengedni sehova!
2021. febr. 16. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!