Melyik társadalmi csoportok a legnagyobb támogatói a két politikai oldalnak?
Szerintem:
-Fidesz: Kertvárosi nyárspolgárok*, Régi nemzeti radikális arcok (általában a munkásosztályhoz tartoznak), TV által befolyásolható kisnyugdíjasok és közmunkások, Vallásosak
-Ellenzék: Panelprolik*, Régi szoci nyugdíjasok, Liberális újgazdagok, Városi fiatalok
*Nem minden kertvárosi begyöpösödött nyárspolgár és nem minden panellakó proli.
Szerintem:
-Ellenzék: Akik bevették a Nyugat propagandáját
-Fidesz: Akik még emlékeznek rá mit jelentett magyarnak lenni 1990 előtt
Fidesz: akik utálják a PC-t
Ellenzék: LMBTQ tagok és szimpatizánsok, feministák, genderisták, polgár jogi védők
Nem értek egyet az előző két válaszoló szektás felfogású ideológista baromságaival.
Szerintem:
Fidesz szavazó: akik nyerik a közbeszerzéseket illetve akiket meg lehet venni egy kg krumplival
Ellenzéki szavazó: akiknek tele van a töke a Fidesszel.
Én spec s..rok az ideológiákra, teszek rá melyik oldal milyen barom propagandát hazudva akar hatalomra kerülni. Engem az érdekel, hogy a kenyeret meg tudjam venni, tudjam fizetni a számlákat, normális bért kapjak, aztán felőlem maszturbálhatnak a nemzeti értékeikre a jobboldalon, meg verhetik a pöcsüket a BLM mozgalmukra a baloldalon, telibef.som.
Tehát te azért nem értesz egyet, mert te spec szarsz a propagandákra. Abból akarod levezetni a dolgot, hogy téged csak a kenyér, meg a számla izgat.
Hát pedig vannak, akik nincsenek ennyire a megélhetési problémákkal elfoglalva, és ezen túl gondolkodnak.
Szerinted a Fidesz-tábor tetemes része közbeszerzést nyerő oligarchákból és krumplival lefizethető emberekből áll? A 2.8 millió szavazó hány %-át teszik ezek ki?
"Hát pedig vannak, akik nincsenek ennyire a megélhetési problémákkal elfoglalva, és ezen túl gondolkodnak."
Nekem sincsenek megélhetési gondjaim, ettől függetlenül ez érdekel a legjobban, mert ezek a valós dolgok, nem azok a baromságok, amiket neked, egyszerű prolinak behazudnak, pont azért, hogy habzó szájjal azonosulni tudj vele, amikor még ők maguk se hiszik el.
Szerinted ezek annyira keresztények? Akkor miért van az, hogy folyamatosan kiderül valamelyikükről, hogy jachtozik, kokainozik, melegbulikba jár, helikopterezik stb? Konkrétan egyetken értéket nem éreznek magukra nézve kötelezőnek abból, amit neked behazudnak.
"2.8 millió szavazó hány %-át teszik ezek ki?"
Hát a krumplival megvettek jelentős részét, illetve ebben vannak határon túli magyarok, olyanok, akiket bejelentkeztettek valahova magyar lakcímmel pont a szavazás miatt, olyanok, akik nehéz helyzetben vannak, vagy közmunkások és a főnök tájékoztatta őket választások előtt, hogy hova érdemes szavazniuk, olyanok, akiket busszal szállítanak szavazni, olyanok, akiknek a szavazókör előtt ígértek pár ezret ha jó helyre teszik az x-et, és sorolhatnám.
Eleve egy barom, aki bármelyik politikai oldalnak elhiszi a kamu propagandáját. Ezek az ideológiai marhaságok mára csak a körítés miatt vannak, hogy eladhatóvá tegyék a politikájukat, hogy azonosulni tudjanak vele az emberek. A politikus hivatásából kifolyólag eleve hazudozásra kényszerül ha akar ha nem, de annyira nem mintha ez zavarná őket. Márpedig, ha hazudik, akkor eleve nem lehet keresztény, mert a hazugság nem fér össze a kereszténységgel. Én egyik oldalnak sem hiszem el a baromságait. A baloldal se pattogjon megélhetésről, meg dolgozók megbecsüléséről, miközben ugyanúgy luxusvillákban laknak és a saját bérüket emelik folyamatosan. El kell már engedni végre ezt, hogy melyik tábor milyen nézeteket hazudik. Azt nézd, amit csinál összességében. Nézd meg tényleg olyan jó-e a valóságban minden számadat, hogy ennyi meg annyi munkahely, ilyen jó megélhetés stb, vagy ez is csak hazugság és statisztika hamisítás.
Amikor látok egy jobboldali politikust vitázni egy baloldalival olyan, mint egy kabaré. A baloldali bedobja az EU béreket meg alapjövedelem kártyát, erre a jobboldali meg poker face-el benyomja, hogy munkaalapú társadalomban hisz, meg hogy a munka nemesít. Közben meg egyiknek sem szakad le a pofája a kamuzás közben.
Hiába pontoz le a sok szektás birka, attól még igazam van, csak a frusztráltságotokat meg a habzószájú pártrajongásaitokat így élitek ki.
Szánalmasak vagytok. Szerintetek ez a kERESZtény kormányzás xDDDDDD
Kaleta Gábor? Borkai Zsolt? Szájer József? Deutsch? Rogán? Lázár? Melyik a nagyobb kERESZtény?
Nevetséges birkák xddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!