A konzultáció után szerintetek kinyitnak legalább részlegesen?
Középiskolákat, vendéglátó helyeket.
Ne veszekedjetek kommentbe, légyszi🙏
Nem tudom hogy vagy a matekkal, de magyarország kormánya alapvetően naponta sok száz covid halottat termel ki.
A konzultáció csak duma. Tesókám. A lényeg az a napi 150-300 koporsó, amit manapság kitermel a vírus.
Érted-e ezt, vagy hülye vagy? Ez itt a kérdés.
De ha be is próbálnák adni, hogy a nép nem akar nyitást, hát ki hinné el? Az emberek 90%-ának már a töke tele van.
És én maszkban is mennék már suliba, nekem nem olyan jó buli ez érettségi előtt. (Tudom, van aki imádja ezt, de nem ez a téma)
édesem, csak a mentőautókra és a halottakra figyelj. A többi tényleg nem fontos. Ezt o1g mondta, és igaza van.
Naponta sok száz ember hal meg, te tuskóóóóóó
A konzultáció csak szemfényvesztés. A tavalyi konzultációnak se volt semmi szerepe abban, hogy az ősszel hogyan alakult a védekezés.
Minden jel arra mutat, hogy nálunk is terjedni kezdett a brit eredetű mutáns. Az addig mindenhol, ahol megjelent, jelentős romlást okozott, nálunk se igazán várható másként.
Sok függ persze attól is, hogy az orosz és kínai vakcinát mennyire tudják lenyomni az emberek torkán, és azok mennyire hatékonyak úgy általában, és konkrétan az új mutációk ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!