Véleményed szerint hogy halad az oltás Magyarországon?
A magyar állam bármely közfeladatának ellátására al-kal-mat-lan.
De hogy feltegyek egy költői kérdést, ugyan mit vársz el egy olyan miniszterelnöktől, aki egy vidéki focicsapatot nem tud életben tartani ezertrillió milliárd forintból, és egyébként is szervilis barmokkal töltötte fel a teljes magyar államigazgatást????
Lehet cseszegetni a kormányt, én is elég hangos kritikusuk vagyok, de egy éve sincs, hogy kitört a járvány és már elkezdtünk oltani, amennyi oltás jött, azt be is adták mind. Az összképet nézve ez baromi nagy dolog.
Ez nem a kormány érdeme vagy bűne, ilyen a helyzet.
Elég sz-rul.
És azért az is botrányos, hogy a kretén focistákat meg sportolókat előbb oltják, mint a tanárokat.
"Ez nem a kormány érdeme vagy bűne, ilyen a helyzet."
Az viszont már teljesen a kormány felelőssége, hogy milyen csoportoknak ad prioritást.
Katonák, meg sportolók... nevetséges.
Tanárok meg nem kapják soron kívül.
Sőt, az öregek beoltása is eléggé megkérdőjelezhető lépés - mert igazából a nyuggerek nyugodtan ülhetnének otthon a seggükön méh fél évig, megtehetik, semmi dolguk, viszont az aktív korúak, akik működtetik a gazdaságot, na ők meg szívhatnak.
Engem rohadtul nem izgat, mert úgysem oltatok.
Ha objektíven nézem akkor rosszul, de az EU országokhoz képest átlagosan.
Látom, nehéz dolgom van, ha a 9-es válaszadóhoz hasonló propagandista fideszidiótákkal kell vitatába szállni.
Az EU orszőágok többségében rendesen szervezett oltóközpontok vannak, nyomorult. Szőnyegen sétálsz be, mobil appon értesítenek: Millió ilyen videót találsz a neten.
A mi alkalmatlan miniszterelnökünk még ezt is képtelen megszervezni, ráadásul van egy fürkész-barom külügyminiszterünk, aki kb még annak a vakcinának az 1 százalékát sem volt képes összeszedni, amit az EU eddig küldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!