Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaznak az idősek ,65...

Miért szavaznak az idősek ,65 éven felüliek ?

Figyelt kérdés
Nem akarom diszkriminálni őket , de most őszintén , politikailag a nyugdíjon meg az eü. ellátáson kívül mi más érdekük van ? Mert konkrétan van egy csomó öreg aki a Fideszre szavaz , de fel nem fogják hogy mennyire megszivatják ezzel a fiatalokat , többek között engem is . Meg a sok öreg szavazatát megveszik az ingyen krumplival , de fel nem fogják hogy pl pont azok miatt “szar “ az egészségügy akikre szavaztak a krumpliért cserébe . Egyébként így mondanivalóm végén leszögezném hogy nem akarom degradálni az eü-t .

2021. febr. 10. 17:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%

Tapasztalat. Aki el van butulva, azt könnyebben megtudja győzni a propaganda.

2021. febr. 10. 17:53
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
Tapasztalatom szerint a szavazók többségének fogalma nincsen a világpolitikáról, és a történelmi összefüggésekről, inkább csak az motiválja, hogy vesszen a mocskoSorbán, vagy hulljon a férgese Gyurcsány.
2021. febr. 10. 17:56
 13/30 anonim ***** válasza:
59%
11, de hát ah ellenzék nem tud ígérni?
2021. febr. 10. 17:58
 14/30 anonim ***** válasza:
52%

Kettős mérce.

A balliberálisok elég jó része elvenné az öregek szavazati jogát.

De, amikor én elvetem,hogy el kellene venni a cigányok szavazati jogát, mert Magyarországon döntsenek a magyarok, akkor én vagyok a gonosz meg a kirekesztő.

2021. febr. 10. 18:00
 15/30 anonim ***** válasza:
28%

Tud, csak ők nem jutnak szerephez az M1-en. A 80 éves Marika néni, meg a 83 éves Józsi bácsihoz hiába van bekötve a digi, ha csak az M1-et nézik, de facebookjuk vagy youtube fiókjuk nincs, ahol az ellenzéket is látnák.

2021. febr. 10. 18:01
 16/30 anonim ***** válasza:
61%

És hogy szabályoznád, hogy ki a fehér, és ki a cigó? Bőrszín alapján kevés lenne.

2021. febr. 10. 18:03
 17/30 anonim ***** válasza:
90%
14! Normális ember senkitől nem venné el a szavazati jogát, és ez így helyes, én még neked is meghagynám!
2021. febr. 10. 18:14
 18/30 anonim ***** válasza:
37%
18! ne etesd a trollt.
2021. febr. 10. 18:14
 19/30 anonim ***** válasza:
74%

Nem mindegy h melyik partra szavaz? Ugyanaz a vége. Amugy joguk van,ledolgoztak az életüket. Mondjuk nagyon sok a buta befolyasolhato orranal fogva vezetheto szűk látókörű felelem iranitott nyugdijas.

Még azt is meglockaztatnam h onzoek is. Csak a fizikai szulsegleteik erdeklik őket,mert szr az egeszdeguk,meg amugy is szr az oreggedes.

2021. febr. 10. 18:17
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Miért szavaznak az alacsony IQ-val rendelkezők? Őket kellene diszkriminálni. Szavazás előtt egy IQ teszt, és aki nem ér el egy bizonyos szintet, azok szavzatát érvényteleníteni.
2021. febr. 10. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!