Miért szavaznak az idősek ,65 éven felüliek ?
Tapasztalat. Aki el van butulva, azt könnyebben megtudja győzni a propaganda.
Kettős mérce.
A balliberálisok elég jó része elvenné az öregek szavazati jogát.
De, amikor én elvetem,hogy el kellene venni a cigányok szavazati jogát, mert Magyarországon döntsenek a magyarok, akkor én vagyok a gonosz meg a kirekesztő.
Tud, csak ők nem jutnak szerephez az M1-en. A 80 éves Marika néni, meg a 83 éves Józsi bácsihoz hiába van bekötve a digi, ha csak az M1-et nézik, de facebookjuk vagy youtube fiókjuk nincs, ahol az ellenzéket is látnák.
És hogy szabályoznád, hogy ki a fehér, és ki a cigó? Bőrszín alapján kevés lenne.
Nem mindegy h melyik partra szavaz? Ugyanaz a vége. Amugy joguk van,ledolgoztak az életüket. Mondjuk nagyon sok a buta befolyasolhato orranal fogva vezetheto szűk látókörű felelem iranitott nyugdijas.
Még azt is meglockaztatnam h onzoek is. Csak a fizikai szulsegleteik erdeklik őket,mert szr az egeszdeguk,meg amugy is szr az oreggedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!